Cart 0 x

Kommentarer lukket til Pharmaceris sponsorerer TV2 serier

Pharmaceris sponsorerer TV2 serier

Logo French pharmacy

TV REKLAMER:
Nedenstående programmer fra TV2 bliver sponsoreret af PHARMACERIS (Dermatologiske hudplejeprodukter) , CLINIC WAY (Anti-age produkter for ultra sensitiv hud) og
VITAMIN22/ PEDIAKID(kosttilskud til voksne og børn)
fra French Pharmacy.

PLAN:

Hele april-2022 sponsorerer vi alle programmerneTV2 Charlie fra kl. 12:00 til kl. 24:00 
Fra 12-07-2022 til 17-12-2022 sponsorerer vi forskellige programmer på TV2

En bredomfattende serie af dermotologiske produkter designet specielt til daglig pleje af allergisk og overfølsom hud. De innovative produkter som er baseret på avancerede og videnskabelige formler fokuserer på at styrke og regulere hudens immunforsvar samt at lindre irritationer. Stimulerer genopbygningen af hudens overflade samt den beskyttende og gavnlige barriere som er med til at reducere hudens overfølsomhed.

En serie af unikke produkter udviklet ved brug af specielle, duft-fri og farvestof-fri
formler. Cremerne hjælper med at reducere rødme, beroliger og fugter huden. Effektivt behandler inflammatoriske hudsygdomme, anbefales til hud der som mresultat af fysisk eller emotionel stress bliver rød og irriteret og hvor efterfølgende knopper og bumser opstår.

Produkterne fra denne serie sikrer en yderst skånsom pleje til hud med Psoriasis, både i sygdommens aktive fase såsom i tilbagefalds perioder. Produkternes basale komponent Ichthyol, er et tjærelignende stof udvundet af organiske aflejringer og bruges som lægemiddel mod forskellige hudsygdomme. Det har en antibakteriel og svampebekæmpende virkning og det bidrager til at kløe reduceres markant. Produkterne er blevet testet på patienter med Psoriasis under opsyn af dermatologer. 

Share:

X