Cart 0 x

Product

Clinic Way – ACTIVE LIFTING DERMOSERUM

379,00 kr.

• Over 2 gange større reduktion af atrofiske- og gravitationsrynker

• Øjeblikkelig hududjævning og hudfugtighed (86%)

• Genoprettelse af hudens spændstighed og forbedring af hudens fasthed (90%)

Share on:

Aktivt løftende dermoserum der øjeblikkeligt genskaber smidighed i huden og efterlader den optimalt hydreret og lysere. Det reducerer intensivt rynker forårsaget af forskellige faktorer takket være de omhyggeligt udvalgte nye generations ingredienser, herunder:

Avanceret MultiPeptide – en teknologisk avanceret tripeptidformel med unikke regenererende egenskaber, der minimerer rynker, forbedrer hudens smidighed og gendanner den rette hudtæthed.
Promatrix Complex – som hæmmer aktiviteten af de enzymer, der nedbryder hudstøtten. Det stimulerer hudfornyelsen intenst og forbedrer tilrettelæggelsen af elastin, hvilket gendanner hudens styrke og elasticitet.
HUDRENEWAL REAKTIVATOR FGF1 LMS ™ med en unik LIPO-SPHERE-teknologi – hæmmer processen med aldring af huden ved at genaktivere de regenererende egenskaber og potentialet for selvfornyelse på tre niveauer.
Aqua Calcis – farmakopæisk kalkvand, der giver sikker behandling for selv den mest følsomme og allergiske hud.

Anvendelse: Anbefales til brug før dag og/eller natcreme, hver dag eller som en periodisk behandling. Læg et par dråber serum på din hånd og påfør jævnt på dit ansigt. Tag cremen på, når serummet er absorberet (mindst 30 – 60 s).

BEVISE EFFEKTIVITET:

  • rynkevolumen reduceret med mere end 2 gange *,
  • en hudløftende og strammende virkning (90% *)
  • forbedret hudhydrering (83% *).

* Resultater af in vivo-forskning i Dr. Irena Eris Center for Science and Research.

Vægt 30 g

Clinic Way – ACTIVE LIFTING DERMOSERUM

379,00 kr.

Wishlist
X