Cart 0 x

Product

CLEANOLOGY – Oleogel Face Cleaning Ritual Set, 175ml

365,00 DKK

Face Cleansing Ritual er en innovativ make-up fjerner løsning, der kombinerer den effektive rensende virkning af en oleogel med en opstrammende massage, der slutter med en afslappende varmepakke. Den renser, fugter, nærer, beroliger, blødgør og opstrammer. Til alle hudtyper uanset alder.

Share on:

CLEANOLOGY – Oleogel Face Cleaning Ritual Set

Den silkeagtige oleogel kombinerer make-up fjernelse og rensning med anti-age fordele. Den fjerner alle urenheder og make-up, så huden er helt ren, næret og fugtet. Innovativ formel, der er rig på blåalge ekstrakter, styrker hudens hydro-lipid mantel og beskytter den mod skadelige miljømæssige faktorer. Den rige kompleks af dyrebare olier gør huden blød og silkeagtig. Opvarmet af din hud omdannes gelen til silkeolie, som er perfekt til en afslappende ansigtsmassage med anti-age effekt. Ritualet slutter af med en varm rensende og afslappende komprimering opnået ved at bruge et specielt håndklæde lavet af ultra-bløde mikrofibre. Med håndklædet vådt af varmt vand stimuleres hudens mikrocirkulation, huden eksfolieres og alle spor af make-up og urenheder fjernes. Huden bliver blød og helt ren.

Anvendelse:
Start med at anbringe en lille mængde gel på et tørt ansigt. Spredes jævnt i små cirkulære bevægelser.

Væd håndklædet med varmt vand, læg det på dit ansigt som en afslappende varmepakke. Tryk derefter forsigtigt med håndfladerne for at få varmen til at stimulere den afslappende og beroligende virkning af olierne, indeholdt i gelen. Til sidst skal du tage håndklædet af med en mild bevægelse og fjerne den resterende make-up. Gelen anbefales også som øjenmake-up fjerner.

Vægt 175 g
CLEANOLOGY - Oleogel Face Cleaning Ritual Set

CLEANOLOGY – Oleogel Face Cleaning Ritual Set, 175ml

365,00 DKK

Wishlist

Andre kunder har også købt

X