Cart 0 x

Product

Clinic Way – EKSTRA FIRMING REJUVENATING MASK

400,00 kr.

Anti-aging pleje til ultrasensitiv hud.
Ekstra opstrammende Dermo-maske. En innovativ maske med vitaminmikrokapsler, der forbedrer hudens smidighed og gendanner hudens vitalitet.

Share on:

Ekstra opstrammende Dermo-maske. En innovativ maske med vitaminmikrokapsler, der forbedrer hudens smidighed og gendanner hudens vitalitet. Peptidkompleks med patentbeskyttet FGF1 LMS ™ bremser hudens aldring og har en stærk opstrammende effekt på huden og udjævner rynker. Mikrokapslerne frigiver gradvist vitamin E, der fugter huden og opfanger naturligt de frie radikaler. Citrusekstrakt har en nærende effekt og giver en lysere og forbedret hudfarve.

BRUGSANVISNING: Påfør masken i ansigtet på renset hud og undgå området omkring øjnene. Masken masseres ind i huden med cirkulære bevægelser, gnid forsigtigt mikrokapslerne på huden, indtil de opløses. Lad det absorbere. Efter ca. 10 minutter fjernes eventuelt resterende produkt med en vatrondel. Påføres 2-3 gange om ugen i stedet for natcreme.

BEVIST EFFEKTIVITET: Intens opstrammende virkning (93% *), udjævning af huden (97% *), forbedret elasticitet (100% *), næret hud med en sund hudtone (97% *), forbedret hydrering af huden med 39% *.

Vægt 50 g

Clinic Way – EKSTRA FIRMING REJUVENATING MASK

400,00 kr.

Wishlist

Andre kunder har også købt

X