FACE ZONE BLACK MUD MASK DETOXIFYING & REVITALISING

345,00 kr.

Black Mud Mask Detoxifying & Revitalizing er en harmonisk kombination af fremragende rengørings- og plejeegenskaber, der gendanner hudens gode kondition og et sundt udseende.

Beskrivelse

FACE ZONE BLACK MUD MASK DETOXIFYING & REVITALISING

Baseret på naturlig brasiliansk ler, renser denne maske huden perfekt og fjerner toksiner og alle urenheder. Den eksfolierer forsigtigt, mens den absorberer døde hudceller og overskydende talg. Den blokerer effektivt for porer, fremskynder fornyelsesprocesser og forbedrer hudens glathed markant (+ 58% *). Masken ilter og stimulerer mikrocirkulation intensivt, hvilket skaber en delikat, behagelig prikkende fornemmelse. De naturlige ingredienser, der er indeholdt i formlen; mineralsalte og oligo-elementer, fugter og vitaliserer huden, hvilket genskaber det sunde udseende. En specielt udvalgt duftkomposition beroliger og skaber en behagelig fornemmelse. Masken efterlader huden renset og opfrisket med en mat finish, perfekt forberedt til de næste trin i din hudpleje.

Brugsanvisning:

Masseres forsigtigt på ansigtet, undgå området omkring øjnene og lad virke i ca. 10 minutter, skyl derefter med varmt vand eller fjern det med en bomuldspude gennemvædet i ansigtstoner. Påfør din yndlings ansigtscreme. Bruges en eller to gange om ugen.

* In vivo-test på Dr. Irena Eris Center for Science and Research.

Dermatologisk testet. Undgå direkte soleksponering.

Yderligere information

Vægt 50 g

Du kunne også være interesseret i...