Cart 0 x

Product

Lirene – ECO BABY naturlig ansigtscreme

130,00 DKK 65,00 DKK

Lirene ECO Baby er et usædvanligt skønt pleje program baseret på certificerede økologiske og naturlige ingredienser fra kontrollerede gårde. Det er skabt specielt til den følsomme hud hos babyer og børn fra den 1. livsdag.

Takket være et højt indhold af naturlige ingredienser supplerer denne milde allergivenlige formel lipider og beskytter babyens sarte og følsomme hud. Det styrker beskyttelsesbarrieren for at reducere ruhed. Det er en fremragende blødgørende og en kilde af beta-caroten og organisk olivenolie, som effektivt fugter huden. Cremen indeholder Sheasmør, er rig på vitamin E og A, giver næring og sikrer korrekt hydrering. Organisk Aloe Vera beroliger irritationer.

Share on:

Økologisk EcoCert certificeret ansigtscreme til baby er baseret på certificerede økologiske ingredienser fra kontrollerede gårde. Ansigtscremen fugter og nærer babyens hud og lindrer irritationer.

Eco Baby Lirene ansigtscreme kan bruges til nyfødte og børn og anbefales i kombination med ECO BABY NATURLIG FUGTGIVENDE KROPSLOTION .

Eco Baby Lirene er produceret med 98% af ingredienser af naturlig oprindelse, herunder 11,9% fra økologisk landbrug. Vegansk linje kan bruges fra livets 1. dag. Produkterne er uden dufte med ECOCERT -certifikat. Det er også et godt valg, hvis du tænker på miljøet. Den økologiske papemballage er lavet af sukkerrør, som er genanvendelige materialer.

Aktive ingredienser:

  • Økologisk olivenolie
  • Sheasmør
  • Økologisk aloe juice

Imponerende funktioner:

  • Fugter huden.
  • Nærer og giver et passende hydratiseringsniveau
  • Lindrer irritationer
  • EcoCert certificeret
Vægt 250 g
Økologisk EcoCert certificeret ansigtscreme til baby

Lirene – ECO BABY naturlig ansigtscreme

130,00 DKK 65,00 DKK

Wishlist

Andre kunder har også købt

X