Cart 0 x

Product

OMEGABIOL® Kosttilskud til Understøttelse af hjerte-kar-funktioner og kognitive funktioner

283,00 kr.

 • 1000 mg fiskeolie
 • Rig på EPA og DHA
 • Højkoncentreret og renset Omega 3
 • EPAX kvalitet
 • Meget god fordøjelsestolerance

Epax-mærket® garanterer fiskeolier, der er stærkt koncentreret i Omega 3, hvoraf transfedtsyrer (forbindelser, der kommer fra oxidation) og miljøforurenende stoffer, er lavere end de højeste standarder for kvalitet på markedet.

Fiskeolier, der anvendes, kommer fra bæredygtigt fiskeri og fra ikke-beskyttede arter.

”Friend of the sea” certificeringsprogram bidrager til at bevare havene og fremme bæredygtigt fiskeri.

Gluten fri- GMO fri
Share on:
SKU: 641121 Tags: , ,

OMEGABIOL® Understøttelse af hjerte-kar-funktioner og kognitive funktioner

Fedtsyrer er molekyler opbygget af kulstofkæder af varierende længde. Såkaldte “omega” fedtsyrer er fedtsyrer med umættethed, altså en eller flere dobbeltbindinger i molekylets kemiske struktur.

Der er flere typer/klasser af omega:

 • Omega 3 Ω3
 • Omega 6 Ω6
 • Omega 9 Ω9
 • Omega 7 Ω7.

Tallet svarer til positionen af ​​den 1. dobbeltbinding på kulstofkæden.

Omega-3 er blandt de vigtigste klasser af flerumættede fedtsyrer og er de bedst kendte.

Omega 3 fedtsyrer danner en familie af såkaldte essentielle fedtsyrer. Forstadiet til denne familie af omega 3 er alfa-linolensyre (ALA), en essentiel fedtsyre, som nødvendigvis leveres af fødevarer. 

Fra denne ALA-precursor syntetiserer vores krop andre omega 3-fedtsyrer, herunder DHA (docosahexaensyre) og EPA (eicosapentaensyre).

Omega 3 er meget til stede i middelhavskost, kretensisk og japansk kost og har mange ernæringsmæssige interesser og sundhedsmæssige fordele. Disse er de næringsstoffer, der er mest undersøgt af de videnskabelige og medicinske samfund (mere end 35.000 undersøgelser offentliggjort og opført!)

 • Nødvendig for udvikling og funktion af nethinden, hjernen og nervesystemet .

DHA spiller en grundlæggende rolle i hjernens udvikling og funktion (hukommelse, koncentration, årvågenhed osv.) (2), men også nethindens og synets funktion.

Vision: Omega 3 fedtsyrer har en gavnlig rolle i forebyggelsen af ​​AMD (Aldersrelateret makuladegeneration). Det har vist sig, at mangel på omega 3 kan øge risikoen for AMD.

Hjerne: Nylige undersøgelser fremhæver betydningen af ​​EPA og DHA i voksnes hjernefunktion og under aldring, med en foreslået positiv effekt på opretholdelsen af ​​mental sundhed (depression, demens inklusive Alzheimers).

Omega-3’er vedligeholder således kognitive funktioner (hukommelse, koncentration, syn osv.).

 • Fremmer den korrekte hjerte-kar-funktioner

EPA og DHA bidrager til normal hjerte-kar-funktioner. Talrige undersøgelser viser virkningerne af fiskeolier, der er rige på Omega 3, på reduktionen af ​​triglycerid- og LDL-kolesterolniveauer, opretholdelsen af ​​normalt blodtryk (1) .

=> Alle disse gavnlige virkninger opnås ved det daglige forbrug af 250 mg EPA og DHA (EFSA).

 • Andre roller

Omega 3-fedtsyrer har også gunstige virkninger på sammensætningen af ​​cellemembraner såvel som på mange biokemiske processer i kroppen: regulering af blodtryk, elasticitet af kar, immunreaktioner, anti-inflammatorisk, anti-allergisk og aggregering af blodplader.

Vores naturlige løsning

OMEGABIOL® er et kosttilskud baseret på vild fiskeolie, rig på højkoncentreret og renset Omega 3 (EPA og DHA), EPAX certificeret kvalitet, til opretholdelse af kognitive og hjerte-kar-funktioner .

Brugsanvisning:

2 kapsler om dagen, helst om formiddagen, med et glas vand.

Anbefalinger:

Opbevar produktet utilgængelig for børn. Opbevares på et køligt tørt sted.  Skal anvendes sammen med en afbalanceret kost og en sund livsstil.  Det anbefales ikke at overskride den anbefalede daglig dosis. Bedst før dato: se på emballagen.

Vægt 60 g

Gennemsnitlig ernæringsinformation for 2 kapsler:

Ernæringsoplysninger Til 2 kasketter
Fiskeolier  1000mg
Heraf Total Omega 3
 Heraf EPA (eicosapentaensyre)  
  Heraf DHA (docosahexaensyre)  
 800mg
400mg
 300mg
Heraf andre umættede fedtsyrer   200mg

Ingredienser: Fiskeolie  * fra kolde hav stærkt koncentreret i Omega 3 og rensede, antioxidanter: ekstrakt rig på tocopherol, rosmarinekstrakt; kapsel ( fiskegelatine , glycerol).

*De anvendte fiskeolier kommer fra bæredygtigt fiskeri og ikke-beskyttede arter. Friend of the Sea-certificeringsprogrammet bidrager til at beskytte havene ved at evaluere og fremme bæredygtige fiskerimetoder.

Glutenfri - GMO fri

OMEGABIOL® Understøttelse af hjerte-kar funktioner

OMEGABIOL® Kosttilskud til Understøttelse af hjerte-kar-funktioner og kognitive funktioner

283,00 kr.

Wishlist

Andre kunder har også købt

X