OMEGABIOL® Kosttilskud til Understøttelse af hjerte-kar-funktioner

283,00 kr.

OMEGABIOL® Kosttilskud til Understøttelse af hjerte-kar-funktioner er rig på omega-3 fedtsyrer, som bidrager til at opretholde en normal hjertefunktion og en sund hjernefunktion. Produktet er beriget med vitamin E og er fremstillet af højkvalitets fiskeolie, der er fri for tungmetaller og andre forurenende stoffer. Prøv OMEGABIOL® i dag og tag vare på dit hjerte og kredsløb på en sikker og pålidelig måde.

Epax-mærket® garanterer fiskeolier, der er stærkt koncentreret i Omega 3, hvoraf transfedtsyrer (forbindelser, der kommer fra oxidation) og miljøforurenende stoffer, er lavere end de højeste standarder for kvalitet på markedet.

Fiskeolier, der anvendes, kommer fra bæredygtigt fiskeri og fra ikke-beskyttede arter.

”Friend of the sea” certificeringsprogram bidrager til at bevare havene og fremme bæredygtigt fiskeri.

Gluten fri- GMO fri

Varenummer (SKU): 641121 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

OMEGABIOL® Kosttilskud til Understøttelse af hjerte-kar-funktioner er et specielt sammensat kosttilskud, der er rig på omega-3 fedtsyrer, som er kendt for deres gavnlige egenskaber for hjerte og kredsløb. Produktet indeholder en høj koncentration af EPA og DHA, som bidrager til at opretholde en normal hjertefunktion og en sund hjernefunktion. Derudover er OMEGABIOL® beriget med vitamin E, som beskytter kroppens celler mod oxidativ stress.

OMEGABIOL® er produceret af højkvalitets fiskeolie, som er certificeret af internationale standarder for renhed og kvalitet. Fiskeolien er udvundet fra bæredygtige kilder, og produktet er fri for tungmetaller og andre forurenende stoffer. OMEGABIOL® Kosttilskud til Understøttelse af hjerte-kar-funktioner er derfor et sikkert og pålideligt valg for alle, der ønsker at tage vare på deres hjerte og kredsløb.

Daglig dosis:
2 kapsler om dagen, helst om formiddagen, med et glas vand.

Anbefalinger:
Opbevar produktet utilgængelig for børn. Opbevares på et køligt tørt sted.  Dette produkt er et kosttilskud og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og en sund livsstil. Det anbefales ikke at overskride den anbefalede daglig dosis. Bedst før dato: se på emballagen.

Ingredienser:
Fiskeolie fra kolde have, stærkt koncentreret i Omega 3 og renset. Antioxidanter: tokoferolrigt ekstrakt, rosmarinekstrakt. Kapsel (fisk gelatine, glycerol).
Ernæringsfakta, gennemsnitlige værdier                                                                             pr 2 kapsler:
Vild fiskeolie…………………………………………………………………………………………………………1000 mg
Herunder Total oméga3 ………………………………………………………………………………………….800 mg
Herunder EPA …………………………………………………………………………………………………….400 mg
Herunder DHA ……………………………………………………………………………………………………300 mg
Herunder andre umættede fedtsyrer……………………………………………………………………….200 mg

Yderligere information

Vægt 60 g

Du kunne også være interesseret i...