PEDIAKID – D3 vitamin – Kosttilskud i form af gummies

145,00 kr.

PEDIAKID® Vitamin D3 er produceret ved brug af pektin fra æbler. De er fri for gelatine, konserveringsmidler, gluten, laktose, smagsstoffer og kunstige farver.

• Rig på naturligt forekommende Vitamin D3 (100% of RI)

• Understøtter normal vækst og stabilitet

• Et praktisk, velsmagende og naturligt produkt

PEDIAKID D3-vitamin vingummier er ideel til at supplere hverdagsmad og optimere tilførslen af essentielle næringsstoffer i en praktisk og legende form, som er værdsat af børn. Den er rig på vitamin D3, 100% af naturlig oprindelse.
• Medvirker til normal knoglevækst.
• Bidrager til immunforsvarets normale funktion.

60 vingummier med jordbæresmag.

Varenummer (SKU): 01PGD Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Kosttilskud i form af vingummier med naturligt forekommende D3-vitamin. Rig på 100% naturligt forekommende vitamin D3 (cholecalciferol).

PEDIAKID® vitamin D3 tyggevitamin er blevet udviklet for at hjælpe med normal vækst og stabil knogleudvikling hos børn. D-vitamin hjælper også immunforsvaret med at fungere ordentligt. Fri for gelatine, gluten, laktose, konserveringsmidler, smagsstoffer og kunstige farver. PEDIAKID ® Vitamin D3 giver er et praktisk, behagelig, velsmagende, naturlig produkt til børn. Produceret ved hjælp af æblepektin med en lækker naturlig jordbærsmag.

Pakke med 60 stk.

Daglig dosis: Ikke egnet til børn under 3 år. Fra 3 år: Tag 2 stk. tyggevitamin om dagen. Dette produkt er både velegnet til børn fra 3 år og til voksne.

Anbefalinger: Opbevares utilgængeligt for børn. Holdes væk fra varme og lys. Anvendes sammen med en varieret almen kost og en sund livsstil. Det anbefales ikke at overskride den anbefalede daglig dosis. Bedst før, se på emballagen. Forbrug inden for 30 dage efter åbning.

Ernæringsfakta, gennemsnitlige værdier Pr. 2 gummier (4.6 g): 
D-vitamin 5 μg (100% RI)

*RI: Referenceindtag

Ingredienser:
Glukosesirup, krystalliseret sukkerrør; geleringsmiddel: pektin, syrer: kaliumcitrat, citronsyre; naturlig aroma, gulerodskoncentreret juice, glasmiddel: carnaubavoks (kokosolie og rapsolie), vitamin D3 af naturlig oprindelse. Gelatinefri – Fri for konserveringsmidler – Fri for kunstige smagsstoffer eller farvestoffer – Glutenfri – Laktosefri.

Yderligere information

Vægt 60 g

Du kunne også være interesseret i...