Køb 2 betal for 1-Pharmaceris E Body balm (400 ml) + body Emulsion (200 ml)

329,00 kr.

Sættet indeholder:
En kropsbalsam plus en body emulsion som kan bruges fra 1. dag af livet.

Betal for 1 og få 2 produkter.

Beskrivelse

Pharmaceris E Tør og meget tør hud- køb 2 betal for 1

Kropsbalsam:

Blødgørende komponenter indeholdt i balsamen genopbygger intercellulær cement og genopretter optimale lipidniveauer i epidermis. De giver overdrevent tør hud essentielle nærende og fugtgivende stoffer. En kombination af yderst effektive ingredienser (olivenvoks, lanolin, risolie) med regenererende egenskaber giver langvarig genopfyldning af epidermal fugt og lipider, hvilket skaber en beskyttende barriere for at forhindre transepidermalt vandtab.
Balsamen genopretter den naturlige fysiologiske balance, optimal hydrering og blødhed til huden. Det reducerer også tør hud og afskalning og beskytter mod tilbagevendende symptomer på overdreven tørhed. Rapsolie og hampolie giver beroligende og kløedæmpende egenskaber og er yderst effektive i hudpleje mod tørhed og atopisk dermatitis (AD).
Balsamen forstærker hudens hydrolipide kappe og beskytter den mod skadelige miljøforhold. Det dulmer irritationer og reducerer de ubehagelige fornemmelser af kløe og ru hud. Produktet absorberes hurtigt uden at efterlade en fedtet hinde på hud eller tøj.

Bademulsion:

Produkt beregnet til at forberede hverdagens blødgørende bade. Kombineret med vand danner den en blid, fugtgivende badeemulsion. Den fjerner effektivt urenheder fra huden uden at beskadige dens hydrolipide kappe. Rig formel baseret på en unik kombination af hampolie og rapsolie er yderst effektiv til at pleje tør hud og hud udsat for allergiske reaktioner.

Naturlige olier genopbygger lipidmangel og genopretter korrekt sammenhæng i epidermis. De forhindrer også overdreven transepidermalt vandtab (TEWL), hvilket sikrer langvarig hydrering og genopfylder lipider. Olien lindrer og lindrer irritationer og eliminerer ubehag forårsaget af stram, tør og kløende hud. Det styrker også den hydrolipide kappe, hvilket reducerer modtageligheden over for de skadelige virkninger af miljømæssige aggressorer og risikoen for at udvikle hudirritation og forværre AD-symptomer.

Regelmæssig og omfattende EMOTOPISK blødgørende pleje muliggør længere perioder med remission og forhindrer tilbagefald af AD.

HØJ TOLERANCE OG EFFEKTIVITET
KLINISK OG DERMATOLOGISK TESTET

Aktive ingredienser:

FUGTIGHEDSGIVENDE OG SMØRENDE BODY LOTION TIL DAGLIG BRUG:

  • Hampolie
  • Rapsolie
  • Risolie

BADEMULSION TIL DAGLIG BRUG:

  • Hampolie
  • Rapsolie
  • Sojaolie

Yderligere information

Vægt 600 g

Du kunne også være interesseret i...