Køb 2 betal for 1-Pharmaceris N Active Capiraril 30ml+ Opti Capilaril 15ml

165,00 kr.

Sættet indeholder:
– en øjencreme der reducerer mørke rander og hævelser under øjnene

– samt en særlig beroligende og styrkende ansigtscreme

sættet passer til hud med rødme

Betal for 1 og få 2 produkter.

Varenummer (SKU): 10Z15057 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Pharmaceris N til Rødme- køb 2 betal for 1

Aktiv kapilaril: Beroligende og styrkende ansigtscreme

Særlig formel til daglig intensiv pleje af hud med vedvarende rødme, synligt udvidede og bristede kapillærer med tilbøjelighed til irritation og rødme. Produktet indeholder høje koncentrationer af mikroniseret diosmin og hesperidin, som er usædvanligt effektive til at eliminere og forhindre vedvarende rødme. De arbejder synergistisk for at styrke kapillærvæggene og beskytte dem mod yderligere skade og brud.

Sheasmør, som efterligner hudens naturlige beskyttende lipidbarriere, arbejder sammen med D-panthenol for at lindre huden og lindre irritationer, hvilket intenst fremmer epidermal regenerering.
Formlen, rig på rapsolie, olivenvoks og glycerin, giver optimale lipid- og fugtniveauer for at genoprette glathed og elasticitet.

Opti-capilaril: Intensiv øjencreme mod mørke rander og hævelser under øjnene – SPF15

Cremen anbefales til daglig pleje af hud omkring øjnene og til at bekæmpe poser og mørke rander under øjnene. Cremen indeholder et kompleks af soja- og risproteiner, som markant reducerer mørke rande og hævelser. Undersøgelser har vist en reduktion af hævelser og mørke rande hos henholdsvis 64 %* og 60 %* af testpersonerne.

Vitamin E, et naturligt anti-radikalmiddel, forhindrer for tidlig aldring af huden. Cremen indeholder solfiltre, som giver beskyttelse mod den skadelige UVA- og UVB-stråling, som er særlig vigtig for huden under øjnene, meget tyndere end i andre dele af ansigtet. Cremen har en lindrende og beroligende effekt.

  • HØJ TOLERANCE OG EFFEKTIVITET
  • KLINISK OG DERMATOLOGISK TESTET

Yderligere information

Vægt 100 g

Du kunne også være interesseret i...