SUPLEZINC® Zink- og kobber baseret kosttilskud

178,00 kr.

SUPLEZINC er rig på zink og kobber (i bisglycinatform), der bidrager til normal immunfunktion .
Bisglycinater er amino-chelaterede former: en proces, der binder mineraler eller sporstoffer til to molekyler af Glycin, en aminosyre, og dermed fremmer genkendelsen af ​​zink og kobber i tarmen.
Som et resultat tillader bisglycinatformerne bedre assimilering, biotilgængelighed og fordøjelsestolerance sammenlignet med andre former for zink eller kobber.
De garanterer derfor optimal assimilering og meget god fordøjelsestolerance .

Etui med 60 vegetabilske kapsler

Allergenfri

Varenummer (SKU): 641145 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

SUPLEZINC- ZINK OG KOBBER KOSTTILSKUD

Zink er et sporstof, det vil sige, at det kun findes i meget små mængder i kroppen, altså hvad der svarer til cirka 2 g i alt, hvoraf 65 % er koncentreret i musklerne og 20 % i knoglerne. Det er til stede i alle celler, inklusive binyrerne, huden, dele af hjernen, bugspytkirtlen, øjenmembraner, prostata og sæd.

Højt indhold af zink og kobber, der bidrager til normal funktion af immunsystemet.  Zink- og kobberbisglycinat , amino-chelaterede former, som giver en bedre assimilering end andre former, hvilket garanterer en meget god fordøjelsestolerance.
Fri for animalsk ingredienser- GMO fri

Hvad bruger kroppen zink til?
Zink har betydning for immunforsvaret, normal knogledannelse, den kognitive funktion, fertilitet og reproduktion omsætning af vitamin A samt synet. Nedenstående beskriver en række vigtige funktioner af zink. Zink spiller også en rolle i dannelse af insulin. læs mere…

SUPLEZINC er et kosttilskud med en synergistisk og optimal kombination af zinkbisglycinat og kobber for at bidrage til immunsystemets korrekte funktion .
Daglig dosis:
1 kapsel om dagen, helst om morgenen eller middag ved måltiderne, med et glas vand.

Anbefalinger: Opbevares utilgængeligt for børn. Beskyttes mod varme og fugtighed. Anvendes sammen med en varieret almen kost og en sund livsstil. Det anbefales ikke at overskride den anbefalede dosis. Bedst før dato på pakken.

Ingredienser: Fortykkelsesmiddel : cellulose. Grøntsagskapsel (HPMC, farve: kobberkompleks af klorofoliner). Zinkbisglycinat, Kobberbisglycinat, solsikkeolie.

Ernæringsfakta, gennemsnitsværdier pr. kapsel:
Zink (som meget biotilgængeligt bisglycinatsalt)……………………………………… 15 mg (150% RI)
Kobber (som meget biotilgængeligt bisglycinatsalt)……………………………………1 mg (100% RI)
RI: Referenceindtag

Yderligere information

Vægt 35 g

Du kunne også være interesseret i...