Cart 0 x

Product

TOKYO LIFT MULTI – PROTECTIVE DAY CREAM SPF 30

389,00 kr. 254,00 kr.

Fugtighedscreme beskytter huden mod smog, UV-stråling og frie radikaler. Duo-peptid-teknologien beskytter mod aflejring af smogpartikler (PM2.5) og toksiner på huden. Bredbåndsfiltre hæmmer for tidlig ældningsprocesser forårsaget af UVA, UVB, IR og HEV (digital aldring) stråling. Snealgeekstrakt fugter og styrker huden og genopretter dens naturlige, sunde glød.

Share on:

TOKYO LIFT MULTI – PROTECTIVE DAY CREAM bruges om dagen, alene eller påføres en creme / foundation som et øverste beskyttelseslag. 30 ml

Anti-forurening og anti-aldring. Beskyttelse.

Dette er en omfattende beskyttelse mod hudens aldring forårsaget af frie radikaler, forurening og skadelige eksterne faktorer. De avancerede japanske aktivatorer, der er baseret på et flavonoidkompleks fra det japanske pagodetræ i kombination med tocopherol, danner en usynlig film på huden med en meget høj Radical Protection Factor [RPF], der sikrer stærk beskyttelse mod DNA-skader forårsaget af oxidativ stress. RPF-faktor definerer antallet af aktive frie radikaler neutraliseret med 1 g af et kosmetisk produkt.

Vægt 30 g
TOKYO LIFT MULTI - PROTECTIVE DAY CREAM

TOKYO LIFT MULTI – PROTECTIVE DAY CREAM SPF 30

389,00 kr. 254,00 kr.

Wishlist

Andre kunder har også købt

X