Om os

Vores historie

French Pharmacy er leverandør af importerede kosmetologiske og dermatologiske produkter, og firmaet er etableret i 2014.
Vi er en international virksomhed, og vores ambition er at levere skønhedspleje og kosmetik af høj kvalitet og til attraktive priser, der giver store fordele for fagfolk og forbrugere.
Med andre ord: Vi giver forbrugere og fagfolk mere værdi og service for deres penge.
Langli huset

Organization

French Pharmacy er navnet på den virksomhed, der dækker alle vores aktiviteter. Vi har følgende forretningsområder:

 1. Direkte salg og distribution til professionelle.
 2. Webshop med direkte salg til forbrugerne.

French Pharmacy har hovedkontor i Esbjerg i Danmark, og her håndteres registrering af varer, emballering, distribution, salg og administration.

DR irena eris-Salling aarhus

MÅDEN VI ER PÅ

 • AMBITIONER – SIGT ALTID HØJERE
  Vi fejrer vores succes, når vi når et resultat. Herefter sætter vi nye og højere mål og vores ambition er konstant at udfordre hinanden til at nå højere mål.
 • FLEKSIBILITET – UDFORDRINGER ER MULIGHEDER
  Vi forsøger hele tiden at overvinde de forhindringer vi møder og løse vores opgaver ved at finde nye og bedre metoder. Vi er fleksible og klar til ændringer.
 • ANSVAR – COMMITED OG OMSORGSFULDE
  Internt i forhold til hinanden er vi ansvarlige, hjælpsomme og loyale – både i afdelingerne og på tværs af organisationen. Vi har plads til fiasko, men er engageret i konstant at forbedre os selv.
 • KUNDER – MERE VÆRDI FOR PENGENE
  I vores firma er kunden konge. Kvalitet og det at være godt organiseret har højeste prioritet i vores daglige arbejde. Vi er troværdige og seriøse i vores forhold til vores omgivelser.

VÆRDIER

French Pharmacy er skabt til mennesker, der er bevidste om deres behov og ønsker at pleje deres krop basseret på viden fra professionelle.
I alt hvad vi gør er vi loyale over for vores filosofi, som kommer til udtryk i tre punkter:

 1. TILLID til, at vores produkter er basseret på naturlige ingredienser og de senest fremskridt inden for kosmetik og dermatologi.
 2. At skabe SIKKERHED om vores produkter, for at vinde tillid hos vores kunder og opfylder de højeste faglige standarder.
 3. At vores OMDØMME baseres på at levere den bedste kvalitet i de produkter og metoder, som vi tilbyder.

 • FRENCH PHARMACY MISSION:
  Nytænkning af hudplejeindustrien.
 • FRENCH PHARMACY VISION:
  Vi ønsker at være nummer 1 i at gøre hudpleje mere attraktiv.
 • FRENCH PHARMACY KERNEVÆRDIER:
  Baggrunden for alt hvad vi gør – hvordan vi opfører os

French Pharmacy er en ambitiøs aktør på det skandinaviske marked inden for den kosmetiske og dermatologiske industri. Vores mål er at skabe konkurrence, og gennem dette skabe mere pleje og velvære for pengene.
For at forstå hvem French Pharmacy er og i hvilken retning vi bevæger os, er det vigtigt at forstå vores mission, vision og værdier.
De er udviklet sammen med vores medarbejdere og bruges til at guide os i alle vores aktiviteter.