Bestilling og forsendelse

Fragtomkostninger

bestillinger og forsendelser
Vi inkluderer omkostningerne fra skatter og afgifter i din ordre, så du betaler ikke ekstra gebyrer, hvis du er placeret i Danmark. Der er forskellige fragtomkostninger afhængigt af, om du er almindelig kunde eller erhvervskunde, herunder gælder også forskellige minimumsbeløb for at få ordren med gratis fragt:

  • Er du almindelig kunde, koster forsendelsen 29 kr. Køber du for mere end 499 kr., bliver din ordre leveret gratis.
  • For erhvervskunder er fragtprisen 65 kr. Købes der for mere end 2499 kr., er fragten gratis.

ordresporing

Leveringsinformation

Levering foretages i samarbejde med GLS, og der er mulighed for at bestille levering til døren eller levering til pakkeshop, hvor du kan vælge den nærmeste pakkeshop, og så hente din pakke, når det passer bedst for dig. Du får en e-mail eller en SMS, når din pakke er klar til afhentning.
Vi gør vores bedste for at levere så hurtigt som muligt. Det kan variere alt efter, hvor travlt vi har. Bestiller du lige inden en weekend, kan der gå 3-4 dage inden levering.
Ordresporing

Efter bestilling modtager du en e-mail fra os, der indeholder alle detaljerne om dit køb. Vi kan også tage kontakt, hvis vi har brug for yderligere oplysninger i forhold til at bekræfte betalingen. Når din ordre er godkendt, vil vi sigte mod at afsende den inden for 2 hverdage.
Afhængigt af din placering tager leveringen normalt 2-7 hverdage fra afsendelsen. Vi holder dig opdateret med sporingsoplysninger og en anslået ankomstdato. Du kan også følge leveringsforløbet under ’Mine ordrer’ på din konto.