Gold Noir- unisex- 75 ml

560,00 kr.

Gold Noir indkapsler arabisk luksus og raffinement. En mystisk, sensuel og elegant unisex parfume. Duften åbner med en let heliotrope note fint kombineret med kanel og hvide skove. Dens ravhjerte blandes derefter med lædernoter og saftig blomme. I bunden kombineres tonkabønne, patchouli og vanilje for at give intensitet til denne unikke, vellystige og dristige duft.

Varenummer (SKU): 6001104 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Gold Noir- klassisk kollektion- unisex

Duften åbner med en let heliotrop note delikat kombineret med kanel og hvide træsorter. Dens ravhjerte blander sig derefter med lædernoter og saftig blomme. I bunden kombineres tonkabønne, patchouli og vanilje for at give intensitet til denne unikke, vellystige og dristige duft.

The Mood: Overflod destilleret.

Øjeblikket: En gnist af sensualitet, når orientalske mysterier møder fransk raffinement.

Betydningen:
GOLD NOIR er et kunstnerisk, dristig olfaktivt udtryk. En drøm af gammel kulturel luksus på tværs af lys og skygge. En saftig blomme i hjertet af GOLD NOIR gør det til en meget ægte og sensuel duftoplevelse.

GOLD NOIR fanger en overdådig arabisk sensibilitet gennem prisme af fransk savoir-faire. Resultatet er et portræt af arabisk raffinement med frisk perspektiv, men autentisk stemme. Og et strejf af uforlignelig stil, et strejf af fransk, et strejf af noir.

Noter til Gold Noir- klassisk kollektion- unisex :

TOP NOTER
En let heliotrop, kanel og hvidt træ giver åbent lysende

MELLEMNOTER
Rav, blomme og læder tilføjer krop

GRUNDNOTER
En base af tonkabønner, vanilje og patchouli tilføjer mystik og dybde

ADVARSEL:
BRANDFARLIG TIL TØRRING. HOLDES VÆK FRA FLAMMER OG VARME. UNDGÅ SPRØJTNING I ØJNENE. KUN TIL EKSTERN BRUG.

Yderligere information

Vægt 100 g