Jour 11- Unisex 75 ml

970,00 kr.

Jour 11 fordyber os i det olfaktive univers af parfumøren Cyril Rolands, der tilbyder en moderne version af en krydret orientalsk. Denne duft til mænd og kvinder, der er rig på dyrebare ingredienser, transporterer os til en mangesidet duftende verden.

Varenummer (SKU): 6007411 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Jour 11 – Unisex – Jour kollektion

The Mood:
En moderne rejse mod øst, med et hjerte af sort violet til endeløse intriger.

lige her og nu:
Føler sig både fremmed og velkommen, et krydderimarkeds dyrebare ingredienser forfører sanserne, når solen står op i øst.

Betydningen:
JOUR 11 transporter, til et andet sted, en anden tid, en anden duftende verden fyldt med mange facetterede orientalske drømmerier og krydrede højdepunkter.

Den franske parfumer Cyril Roland strukturerede JOUR 11-blandingen som en opdagelse: levende og ny i åbningen, sensuel i hjertet, varm og omsluttende, når den endelig er fuldt kendt. Med cashmeran, vetiver og hindbær, der afslutter sit spor, er JOUR 11-unisex 75 ml vanedannende, som en kultur kan være: kendt, men ikke kendt, autentisk, men moderne med så meget at udforske.

I åbningen udstråler levende og krydrede noter af kinesisk grapefrugt, enebær og safran fra duften. Den sorte violet i hjertet blander sig med strejf af læder og tilføjer sensualitet til sammensætningen. Det er varm og omsluttende base af cashmeran og vetiver efterlader et absolut vanedannende spor på huden.

Noter til Jour 11 – Unisex – Jour kollektion:

  • TOP NOTER
    Strålende med kinesisk grapefrugt, enebær og safran.
  • MELLEMNOTER
    Sort Violet blandes med strejf af læder for sensualitet i hjertet.
  • GRUNDNOTER
    En base af Cashmeran, Vetiver og Hindbær er virkelig vanedannende på huden.

ADVARSEL:
BRANDFARLIG TIL TØRRING. HOLDES VÆK FRA FLAMMER OG VARME. UNDGÅ SPRØJTNING I ØJNENE. KUN TIL EKSTERN BRUG.

Yderligere information

Vægt 100 g