Lashes growth mascara

279,00 kr.

Øjenvippevækst på 0,3 mm efter 3 ugers brug dokumenteret ved tests takket være det aktive peptid. Silikonebørsten kæmmer øjenvipperne nøjagtigt og giver jævn mascara-dækning, hvilket garanterer en spektakulær forlængelses- og fortykkelseseffekt, der varer hele dagen.

Varenummer (SKU): 10E56505 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Opnå øjenvippevækst på 0,3 efter 3 ugers brug med Lashes Growth Mascara med øjenvipper vækst !

Med Lashes Growth Mascara vil du kunne indramme dine øjne på smukkeste vis. Denne mascara er perfekt til dig som ønsker længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde.

Med de aktive peptider og komplekse ingredienser, vil dine øjenvipper det bedst mulige produkt til at opnå det bedste resultat. Silikonebørsten kæmmer øjenvipperne nøjagtigt og giver jævn mascara-dækning, hvilket garanterer en spektakulær forlængelses- og fortykkelseseffekt, der varer hele dagen.

Mascaraen tilfører en synlig øjenvippevolumen og forlængelse ved hyppig anvendelse over tid. Indeholdet af den rige plejeformel, der består af Biotinyol Tripeptide-1 hjælper med at stimulerer væksten af øjenvipper. Den aktive ingrediens giver en fantastisk dækkeevne samtidig med vipperne bådes beskyttes og forstærkes.  Børsten er designet til at opnå fejlfrie påføringer i det indre hjørne af øjet.

Opnå:

  • Tykkere og længere vipper
  • Jævn mascara-dækning
  • Langvarig effekt

For et mere dramatisk look kan du tilføje Eyeliner Waterproof eller Eyeliner Liquid pencil 

Yderligere information

Vægt 9 g

Du kunne også være interesseret i...