Pharmaceris W -OPTI-LUMIN- Korrigerende øjencreme

269,00 kr.

Pharmaceris W Skin-Brightening Corrective Eye Cream OPTI-LUMIN (15 ml) reducerer mørke rande, hævelser og fine linjer omkring øjnene.

Formuleret med 4% niacinamid, MELAGEA™, og vitamin C for at lysne og udjævne hudtonen, hvilket giver et friskt og ungdommeligt udseende.

Beskrivelse

Pharmaceris W Skin-Brightening Corrective Eye Cream OPTI-LUMIN er en avanceret øjencreme designet til daglig hudpleje, der retter sig mod mørke rande, brune pletter og hævelser omkring øjnene. Denne creme er specielt formuleret til sart og tynd hud, der er tilbøjelig til rynker og hyperpigmentering.

Fordele:

 1. Reduktion af mørke rande og hævelser: Denne creme med forbedret depigmenteringseffekt reducerer synligt hævelser, mørke rande og poser under øjnene, hvilket resulterer i en lysere og mere jævn hudtone omkring øjnene.
 2. Effektiv depigmentering: Formuleret med blegningskomplekset MELAGEA™ (P.440431), som hæmmer enzymet tyrosinase, der er ansvarlig for melanogeneseprocessen. Det reducerer effektivt dannelsen af nye misfarvninger og synligheden af eksisterende pigmentpletter.
 3. Hudplejeingredienser: Niacinamid kombineret med C-vitamin og cellulært koncentrat hjælper med at udjævne hudtonen og genoprette hudens naturlige pigmenteringsproces. Produktet giver fugtgivende og antiradikale virkninger, der bidrager til at forhindre fotografering af huden.
 4. Aldersbekæmpende: Cremen mindsker tegn på hudens aldring, udglatter eksisterende rynker og forbedrer øjenkonturen. Den blide formel forårsager ingen øjenstik, ingen overdreven rive eller tørhed.

Klinisk dokumenterede resultater:

 • Efter 4 ugers brug er der en 34% reduktion i antallet af rynker og en 44% reduktion i deres volumen.
 • Lysning af huden omkring øjnene og reduceret hævelse.

Yderligere fordele bekræftet ved test:

 • 87% reducerer forekomsten af mørke øjenrande.
 • 96% lindrer og beroliger irriteret hud.
 • 87% efterlader huden fastere og glattere.
 • 91% skånsom mod det følsomme øjenområde.
 • 21% reduktion i dybde, volumen og antal uregelmæssigheder i hudtonen.
 • Hos 100% af forsøgspersonerne blev erytem lindret med 10%.

Anvendelse: Påfør en lille mængde creme på ren hud omkring øjnene hver morgen og aften. Massér forsigtigt med fingerspidserne, indtil cremen er fuldstændig absorberet.

Vigtig information: Pharmaceris W Skin-Brightening Corrective Eye Cream er testet for tolerabilitet hos personer, der er tilbøjelige til hormonrelateret hyperpigmentering, for eksempel under graviditet. Sikker for kontaktlinsebrugere og velegnet til hud med overfølsomhed over for nikkel.

Aktive ingredienser:

 • 4% Niacinamide: Lysner og forbedrer hudtonen.
 • 0.5% MELAGEA™: Reducerer pigmentering og forhindrer nye misfarvninger.
 • 0.5% Vitamin C: Fremmer kollagensyntese og lysner huden.
 • 1% Rainbow Algae Extract: Forbedrer hudens udstråling og reducerer pigmentering.

Brugsanvisning: Påfør en lille mængde creme på ren hud omkring øjnene morgen og aften. Massér forsigtigt med fingerspidserne, indtil cremen er fuldstændig absorberet. For bedste resultater, brug dagligt og kombiner med andre produkter fra Pharmaceris W-serien.

Yderligere information

Vægt 15 g

Du kunne også være interesseret i...