Udgivet i

Sikker solbrun uden sol fra de første forårsdage!

Selvbruner til enhver hud

Foråret er en speciel tid på året, hvor naturen kommer til live igen efter sin vintersøvn. Træerne bliver grønne, blomsterne blomstrer, det friske græs i parkerne opfordrer dig til at holde picnic eller tilbringe eftermiddagen på en bænk med en god bog. Forårets begyndelse er også tidspunktet, hvor vi tager varmt tøj af og afslører mere af vores krop. Huden ser dog bleg ud på dette tidspunkt og er ofte tør efter de svære vintermåneder. Skal det være sådan? Selvfølgelig ikke, og der er ingen grund til at besøge et solarium eller solbade på altanen. Vi tilbyder et hudsikkert alternativ! Vi anbefaler en god selvbruner , der får din krop til at se ud, som om den blev berørt af solen. Vi rådgiver dig, hvilken kosmetik du skal vælge.

Den første forårssol – hvorfor er det værd at bruge det?

Når solrige dage endelig kommer efter vinteren, vil du bestemt nyde det smukke vejr. Og det er en god ting, for moderat udsættelse for UV-stråling har mange fordele for kroppen. Først og fremmest understøtter det produktionen af ​​D-vitamin, som er nødvendigt for at opretholde sunde knogler og et stærkt immunsystem. 

Solen øger serotonin i kroppen, også kendt som “lykkehormonet”. Det gør os ofte gladere og mindre stressede i foråret og sommeren. Forskning viser, at mere naturligt lys i løbet af dagen hjælper vores naturlige døgnur. Det kan reducere søvnproblemer. Når solrige dage kommer, skal du udnytte dem. Det er bedst at være i naturen. Det er godt for dit velbefindende.

I foråret kan vi tro, at solen ikke er så farlig. Men huden har stadig brug for beskyttelse. Kosmetik med SPF er helårsprodukter, ikke kun til sommer. Brug god solcreme, hat og solbriller. Hvis du vil have en gylden hudtone uden at solbade, prøv en selvbruner. Moderne produkter er bedre end tidligere. De dufter godt, er nemme at påføre og giver en naturlig farve. Prøv vores forårsforslag: bronzing skum fra Lirene.

Selvbruner i skum – din hud vil elske det!

Farven på den solbrune farve , der opnås med en selvbruner, kan være delikat og tæt på den naturlige hudtone. Forudsat at du vælger et præparat af høj kvalitet. Det er meget vigtigt at vælge et produkt, der passer til din hudtone. Derfor findes Lirene bronzing foam cosmetics i to varianter til personer med lys og mørkere hud. Solbrun-effekten vises kun en time efter påføring af kosmetikken og efter en enkelt brug varer den op til 5 dage. Det kan også gradueres – ved at tilføje efterfølgende påføringer af præparatet dag efter dag, kan vi gøre huden mørkere, justere den endelige effekt til vores egne præferencer. Når du vælger vores skum, behøver du ikke bekymre dig om, at din brunfarve forsvinder på grund af fysisk træning. De efterlader heller ingen mærker på tøjet. Derfor er de en ideel løsning for aktive og krævende mennesker.

CAPPUCINO bronzing body skum med organisk kokosvand 

er vores forslag til dig, hvis du har lys hud. Vegansk fugtgivende formel med økologisk kokosvand og 100% naturlig DHA. Præparatet absorberes hurtigt, hvilket sikrer nem og jævn påføring. Ved at vælge dette produkt behøver du ikke bekymre dig om den grimme stribeeffekt. Hvis du er ny med selvbrunere, prøv en speciel handske. Den hjælper med at fordele produktet jævnt. Handsken er god til vandbaseret bronzing kosmetik. Skummet indeholder økologisk kokosvand. Det fugter og nærer huden. Der er også mangoekstrakt. Det regenererer, blødgør og udjævner hudtonen. Resultatet er en appetitlig, gylden hud, der er blød at røre ved.

ESPRESSO bronzing body skum med organisk kokosvand 

er perfekt til at uddybe farven på mørk hud. Ligesom CAPPUCINO-skummet er det baseret på kokosvand og indeholder desuden økologisk acai-ekstrakt, som regenererer, udglatter og forhindrer huden i at miste sin fasthed og elasticitet. Så du kan kombinere at bruge en selvbruner med hudpleje. Den behagelige kaffearoma vil gøre påføringen endnu mere behagelig.

Vigtigt er det, at en god stribefri selvbruner skal være så hud- og miljøvenlig som muligt. Lirene-skum består af 97 % naturlige ingredienser og deres formler er veganske.

Sikker solbrun uden sol

Selvbruner kosmetik – et par ekstra tips om, hvordan du bruger dem

Selvom kosmetik, der giver din hud en tan uden sol, har været på markedet i lang tid, kan du stadig være skeptisk over for dem. For eksempel er du bange for, at den kunstige brunfarve bliver ujævn, hurtigt forsvinder fra huden, efterlader mærker på tøjet… Lirene præparater er udviklet på en sådan måde, at de minimerer disse problemer.

For at sikre fuld komfort ved deres brug, brug vores yderligere tips:

  • før du påfører kosmetik, skal du eksfoliere hele kroppen for at udglatte huden,
  • påfør ikke kosmetikken på hud, der er våd efter badet – tør din krop grundigt først,
  • påfør ikke selvbruner på stærkt tør og skællende hud – sørg for at den er fugtet og glat,
  • start med skånsom kosmetik, der giver dig en gradvis solbrændthed, og forstærk derefter effekten efter dine præferencer.

Desuden eksperimentere med forskellige kosmetik. Selvom du ikke kan lide skyggen, lugten eller konsistensen af ​​det første produkt, du vælger, så finder du måske det perfekte produkt næste gang. Så er der ingen hindring for at bruge det hele året rundt.