Eyes Zone BRIGHTENING & PUFF CORRECTING SUPREME EYE CREAM SPF 20

349,00 kr.

Brightening & Puff Correcting Supreme Eye Cream SPF 20 er en perfekt hudpleje løsning, som sikrer et strålende udseende og en spektakulær lysning i huden omkring øjnene.

Beskrivelse

Brightening & Puff Correcting Supreme Eye Cream SPF 20 er en perfekt hudpleje løsning. Cremen sikrer et strålende udseende og en spektakulær lysning i huden omkring øjnene.

En innovativ teknologi baseret på det patentbeskyttede signatur kompleks TioProMarix, som sinker hudens ældningsproces, hjælper med at reparere strukturelle skader på huden forårsaget af UV-stråling, forurening og stress. En innovativ tetrapeptid kombineret med et protein kompleks eliminerer rødme i området omkring øjnene, reducerer hævelser, og minimerer rynker.

Et friskt look er genoprettet omkring øjnene (74% *).

Huden under øjnene bliver lysere (74% *)

Mængden af rynker reduceres med op til 22% *.

Filtre der er indeholdt i produktet er effektive til at beskytte den sarte hud i øjenområdet fra skadelige UVA og UVB-stråling. Takket være sine sarte pigmenter, virker cremen effektivt som en diskret concealer under øjet, som leverer en naturligt udseende lysnende effekt og skjuler mørke ringe under øjnene.

* Tests foretaget på In Vivo Research Laboratory of Dr. Irena Eris Center for videnskab og forskning.

 

Brugsanvisning:

Cremen anbefales til dag brug til huden omkring øjnene. Smør forsigtigt en lille mængde af cremen ind i huden ved hjælp af din ringfinger. Undgå enhver kontakt af cremen med den konjunktivale sæk.

Yderligere information

Vægt 30 g

Du kunne også være interesseret i...