VITACERIC Revitalizing-Moisturizing Cream – Spf 15

299,00 kr.

Oplev den ultimative energi-boost til hud uden vitalitet med Revitaliserende-Fugtgivende Creme SPF 15. Cremen kombinerer intensiv anti-rynkepleje med optimal fugtgivning og beskyttelse mod skadelige miljøfaktorer. Resultater fra tests ved Dr Irena Eris Centre for Science and Research.

Beskrivelse

Revitaliserende-Fugtgivende Creme SPF 15 til Hud uden Vitalitet

Energi Boost til Hud uden Vitalitet

Revitaliserende-Fugtgivende Creme SPF 15 er en unik dagcreme, der indeholder en innovativ og patentbeskyttet MULTI.VIT ENERGY Complex. Denne komplekse formel giver intensiv anti-rynke og fugtgivende pleje til huden, der er udsat for skadelige miljøpåvirkninger, hvilket påvirker dens glathed, smidighed og stråleglans.

Takket være den synergistiske effekt af silymarin og thioproline* har cremen betydelige antioxidante egenskaber og beskytter huden mod skader forårsaget af frie radikaler. Den har fremragende anti-rynke fordele, hvilket resulterer i forbedring af hudens glathed og reduktion af rynker med 11% efter 2 ugers brug af produktet**.

Den aktive MULTI.VIT ENERGY Complex, der indeholder en optimal blanding af stabile vitaminer nødvendige for hudens korrekte funktion, gør teintet fast og strålende. Huden genfinder et sundt, veludhvilet og strålende udseende. Avanceret opfriskende anti-rynkepleje til aktive kvinder, der hjælper dem med at bevare en sund og ungdommelig hud. Særligt anbefalet til mat hud, der mangler sin naturlige glød.

Takket være deres synergistiske effekt og tilsætningen af beskyttende, afgiftende og fugtgivende ingredienser stimulerer produkterne i denne serie selvreparation af hudskader for synligt at forbedre teksturen og farven på teintet.

Nøglefordelene ved Revitaliserende-Fugtgivende Creme SPF 15:

  • Intensiv anti-rynke og fugtgivende pleje.
  • Beskyttelse mod skadelige miljøpåvirkninger.
  • Signifikant antioxidante egenskaber.
  • Forbedring af hudens glathed.
  • Reduktion af rynker med 11% efter 2 ugers brug**.
  • Giver teintet fasthed og strålende udseende.
  • Avanceret energigivende anti-rynkepleje.

Yderligere information

Vægt 50 g

Du kunne også være interesseret i...