VITACERIC Revitalizing-Moisturizing Cream – Spf 15

289,00 kr.

Denne unikke dagcreme indeholder et innovativt patentbeskyttet MULTI.VIT ENERGY Complex, som giver en intensiv anti-age og fugtgivende pleje til huden, som derved påvirker hudens smidighed og udstråling. Takket være den synergistiske virkning af silymarin og thioprolin, har cremen en betydelig antioxidant-aktivitet og beskytter huden mod skader forårsaget af frie radikaler.
VitaCeric er en anti-age creme, hvilket resulterer i at rynkerne minimeres, og huden opstrammes. Dette aktive MULTI.VIT ENERGY Complex, indeholder en masse C-vitaminer fra spanske appelsiner og citrusfrugter, der fremmer selv-reparation og forsinker hudens ældning synligt, samt stimulere huden og giver den en smuk, sund og strålende glød.
Dagcremen er en fremragende base til make-up, og anbefales til daglig brug til alle hudtyper, uanset alder.

Beskrivelse

VITACERIC Revitaliserende-fugtgivende dagcreme

Avanceret energisk anti-wrinklepleje til aktive kvinder. Cremen hjælper med at holde huden sund og ungdommelig. Specielt anbefalet til en træt/kedelig hud, der mangler sin naturlige glød. Takket være deres synergistiske virkning og tilsætning af beskyttende, afgiftende og fugtgivende ingredienser stimulerer produkterne fra denne linje selvreparation af hudskader, der synligt forbedrer hudens tekstur og farve.

Yderligere information

Vægt 50 g

Du kunne også være interesseret i...