AQUALITY Water serum concentrate

399,00 kr.

Et koncentreret serum, der styrker hydreringsintensiteten. Det eliminerer øjeblikkeligt ru hud, reducerer tegn på træthed og stress og gendanner lysstyrke og et ungdommeligt udseende. Formlen indeholder en ny generation af aktiv ingrediens – gamma-polyglutaminsyre (γ PGA). Den har vist sig at være 5 gange mere effektiv som fugtighedscreme end hyaluronsyre.

Et specielt udviklet biokompatibelt bæresystem sikrer, at γ PGA-molekyler let binder vandmolekyler, hvilket garanterer langvarig iltning og udglatning. En kombination af seks fugtgivende ingredienser, med γ PGA som hovedbestanddel, fugter dybt, opstrammer og regenererer huden og forhindrer samtidig trans-epidermalt vandtab. Med en unik konsistens, der frigiver vanddråber under påføring, stimulerer serummet og beroliger og afslapper træt hud. Anbefales til ansigt, nakke og dekolletage som serum til enhver hudtype, uanset alder.

Beskrivelse

Serum-Hydrating Concentrate

AQUALITY er en moderne serie kosmetiske produkter, der garanterer intense og langvarige fugtgivende og anti-rynkeeffekter på alle hudlag.

Et koncentreret serum, der intensiverer hydrering, hurtigt eliminerer hudgrovhed, reducerer tegn på træthed og stress samt genopretter glød og et ungdommeligt udseende. Formlen indeholder γ-polyglutaminsyre (γ-PGA), videnskabeligt bevist for at have fem gange* højere fugtgivende potentiale end hyaluronsyre. Et specielt udviklet biokompatibelt system af bærere tillader γ-PGA-partiklerne nemt at binde sig til vand, hvilket sikrer en langvarig opstrammende og udglattende effekt.

Kombinationen af seks fugtgivende ingredienser, ledet af γ-PGA, fugter dybt, regenererer og gør huden mere smidig, samtidig med at den forhindrer transepidermal vandtab. Serummet har en unik konsistens, der frigiver vandpartikler under påføring, hvilket stimulerer den trætte hud, samtidig med at den beroliger og afslapper den.

Anvisninger til Brug:

Anbefales til daglig og natlig pleje af ansigt, hals og décolleté, til alle hudtyper, uanset alder. Det kan bruges alene eller under en hudplejecreme.

Hvordan det Virker:

 • Øjeblikkelig fugtgivning og lindring af huden
 • Veludhvilet, strålende hudvirkning
 • Forbedret elasticitet, reduceret slap hud
 • Reduceret synlighed af rynker
 • Synlig effekt af forynget hud

Unik Teknologi: Dr Irena Eris AQUALITY-serien demonstrerer revolutionerende fugtgivende egenskaber, der er afgørende for dens effektive anti-rynkehandling, takket være tilstedeværelsen af følgende:

 • Det nye generations aktive stof: γ-polyglutaminsyre (γ PGA), videnskabeligt bevist for at have fem gange* større fugtgivende potentiale end hyaluronsyre,
 • Et specielt system af biokompatible bærere, udviklet ved Dr Irena Eris Centre for Science and Research, der fungerer som en magnet for vandmolekyler. Det garanterer en langvarig intens fugtgivende effekt og forbedret elasticitet.

*In vitro-test om intensiteten og hastigheden af vandbinding.

Effektivitet Bekræftet i Studier:

 • Øget fugtniveau efter 1 time: +50%
 • Øget elasticitet efter 3 uger: +26%
 • Reduceret synlighed af rynker efter 3 uger: -22%
 • 90% af forbrugerne oplever øjeblikkelig fugtgivning
 • 95% af forbrugerne bekræfter, at huden er blevet blød at røre ved

*Test udført ved Dr Irena Eris Centre for Science and Research.

Yderligere information

Vægt 30 g

Du kunne også være interesseret i...