Institute Solutions Neuro filler Eye Area Rejuvenating Cream

525,00 kr.

INSTITUTE SOLUTIONS er en luksuriøs serie af anti-aging kosmetiske produkter, der kombinerer videnskab og æstetisk medicin.  Disse produkter levere øjeblikkelige, synlige resultater og optimale plejefordele.

NEURO FILLER Eye Area Rejuvenating Cream er udviklet specifikt til pleje af moden hud, der har brug for en stærk rynkefyldningseffekt. Den forbedrer ansigtsovalen og effektiv beskyttelse mod neuroaldring.

Beskrivelse

NEURO FILLER Eye Area Rejuvenating Cream

Øjenområdet Rejuvenating Cream til fine linjer og dybe rynker indeholder høje koncentrationer af aktive stoffer, indkapslet i Oligo Transfer™-komplekset, som ved at forbedre kommunikationen mellem nerveceller og fibroblaster hæmmer neuronal ældning og synligt forynger hudstrukturen.

Cremen er beriget med Bio-Peptide Complex, der ved at forbedre mikrocirkulationen reducerer synligheden af mørke rande og beskytter den følsomme hud under øjnene. Den meget fugtgivende formel styrker intensivt hudens hydro-lipidlag, udglatter og udfylder rynker.

Hvordan det virker:

  • Reduktion af forskellige typer rynker
  • Intens hudfugtighed
  • Forbedret hudelasticitet og spænding
  • Reduceret mørke rande
  • Silkeblød hudvirkning

Unik Teknologi: INSTITUTE SOLUTIONS NEURO FILLER-produkter skylder deres effektivitet studier udført af specialist Dr Irena Eris Centre for Science and Research om neurale mekanismer af hudens ældning.

Studierne blev inspireret af den utrolige effektivitet af COLLAGEN meso-TECHNOLOGIES-behandlingen udført på Dr Irena Eris Cosmetic Institutes. Denne behandling involverer stimulering ved hjælp af et mikronålehjulsystem for at forbedre kommunikationen mellem neuroner og hudfibroblaster.

Studierne har bekræftet, at ældning af nerveceller, manifesteret som forringelse af kommunikationen mellem neuroner og fibroblaster, fører til deres aktivitetsdæmpning, dannelse af neurotoksiner, som forårsager et fald i mængden af kollagen og elastin og fører ultimativt til synlig hudens ældning. At genoprette korrekt kommunikation mellem neuroner og fibroblaster ved hjælp af unikke aktive komplekser er afgørende for effektiv forebyggelse af udviklingen af rynker.

Effektivitet bekræftet i undersøgelser:

  • Reduktion i antallet af rynker med 47%
  • Stigning i graden af hudens glathed med 24%
  • 93% af forbrugerne oplever hudfugtighed
  • 90% af forbrugerne bekræfter øjeblikkelig forbedring af hudens elasticitet
  • 93% af kvinder føler, at huden er blevet blød at røre ved

Yderligere information

Vægt 100 g