REVITALIZING DERMOCAPSULES

399,00 kr.

Koncentrat af vitamin A, C, E samt antioxidanter.

Lindrer irritationer, fugtgivende, nærende, anti-aging, regenerering, revitalisering, opstrammende, udjævning.

Alle aldersgrupper.
Dag og nat.

Beskrivelse

CLINIC WAY – MULTISTAGE ANTI-aldrings CARE PROGRAM

Clinic way Dermokapsler til ansigt og hals indeholder avanceret lipidserum i enkeltdosis kapsler, der udgør en 30-dages konditioneringsbehandling. Serummet anbefales til træt, alt for tør eller dehydreret hud i alle aldre, der har brug for hurtig regenerering eller til forebyggelse af processer, der er involveret i hudens aldring. Hver kapsel indeholder en præcis dosis af potente aktive ingredienser med den intense synergistiske virkning. Det giver en stimulerende mikro-stimulus til huden, fremmer dens regenerering og bekæmper aldringstegn.

Koncentrat af vitamin A, C, E samt antioxidanter.

Lindrer irritationer, fugtgivende, nærende, anti-aging, regenerering, revitalisering, opstrammende, udjævning.

BEVIST EFFEKTIVITET:

• øjeblikkelig udjævning (96% *),

• forbedring af hudhydrering og elasticitet (85% **),

• regenerering (81% **),

• stigning i hudnæring (95% ***).

KUN TIL EKSTERN BRUG. MÅ IKKE SLUGES. Opbevaring ved stuetemperatur. Ryst inden åbning. *% af probanter med en synlig forbedring af huden i en in vivo-test ved Dr. Irena Eris Center for Videnskab og Forskning efter 1 anvendelse. **% af probanter efter 4 ugers brug af produkter. *** biometriske tests ved Dr. Irena Eris Center for Science Undersøgelse efter 4 ugers produktbrug.

ANVENDELSE:

Åbn kapslen ved at vride eller skære spidsen af ved halsen. Fordel indholdet over den rene hud i dit ansigt, hals og dekolletage, og massér serummet grundigt ind. Følg op med en balsamcreme, så snart serumet er fuldt absorberet (efter 30-60 sek.). For at opnå en dramatisk forbedring af din huds udseende, giv en intens terapi med en kapsel dagligt, helst ved sengetid, i mindst 30 dage.

Yderligere information

Vægt 30 g