Pharmaceris A – A & E – Sensilix, Serum

299,00 kr.

Duokoncentratet med konsistensen af ​​let olie anbefales til allergisk og følsom hud, som med alderen og under indflydelse af skadelige ydre faktorer (frost, vind, tør luft) gennemgår accelereret fysiologisk aldring, bliver tyndere, slap og mister glathed. Det anbefales som en behandling, der fremskynder regenereringsprocessen for allergisk og overfølsom hud og serummet har stærk anti-aging virkning.

Beskrivelse

Hvordan virker det?
Det vitaminrige serum med anti-aging effekt lindrer hudirritationer, regenererer aktivt huden og bremser den fysiologiske aldringsproces. Serummet har en opstrammende virkning på huden og udjævner rynker. Ved hjælp af de naturlige olier genoprettes den sunde hud, hydrering og hudens lipidniveauer. Det afbalancerede kompleks af vitamin A og E fremskynder hudens regenerative processer og giver effektiv daglig beskyttelse mod de skadelige virkninger af frie radikaler. A-vitamin [retinol] reducerer synligt aldringstegn og forhindrer deres for tidlige forekomst. Serummet udglatter, forbedrer hudstrukturen samt reducerer ruhed og tendensen til keratose. E-vitamin har en stærk antioxidanteffekt og styrker hudens naturlige beskyttende funktioner og beroliger mikroirritationer. Huden genvinder sin elasticitet og et sundt og strålende udseende.

Anvendelse:
Påfør en lille mængde serum og fordel det på huden med cirkulære bevægelser, vent til det er absorberet. Påfør derefter en passende Pharmaceris A creme. 

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bevist under kliniske og dermatologiske tests med allergisk og overfølsom hud.

  • 88 % glattere hud
  • 80 % nærer og regenererer huden
  • 72 % fastere hud
  • 88 % sikrer et optimalt lipidniveau i huden

*resultat efter 4 ugers anvendelse.

Yderligere information

Vægt 30 g

Du kunne også være interesseret i...