Cart 0 x

Product

Pharmaceris A – A & E – Sensilix, Serum

299,00 kr.

Duokoncentratet med konsistensen af ​​let olie anbefales til allergisk og følsom hud, som med alderen og under indflydelse af skadelige ydre faktorer (frost, vind, tør luft) gennemgår accelereret fysiologisk aldring, bliver tyndere, slap og mister glathed. Det anbefales som en behandling, der fremskynder regenereringsprocessen for allergisk og overfølsom hud og serummet har stærk anti-aging virkning.

Share on:

Hvordan virker det?
Det vitaminrige serum med anti-aging effekt lindrer hudirritationer, regenererer aktivt huden og bremser den fysiologiske aldringsproces. Serummet har en opstrammende virkning på huden og udjævner rynker. Ved hjælp af de naturlige olier genoprettes den sunde hud, hydrering og hudens lipidniveauer. Det afbalancerede kompleks af vitamin A og E fremskynder hudens regenerative processer og giver effektiv daglig beskyttelse mod de skadelige virkninger af frie radikaler. A-vitamin [retinol] reducerer synligt aldringstegn og forhindrer deres for tidlige forekomst. Serummet udglatter, forbedrer hudstrukturen samt reducerer ruhed og tendensen til keratose. E-vitamin har en stærk antioxidanteffekt og styrker hudens naturlige beskyttende funktioner og beroliger mikroirritationer. Huden genvinder sin elasticitet og et sundt og strålende udseende.

Anvendelse:
Påfør en lille mængde serum og fordel det på huden med cirkulære bevægelser, vent til det er absorberet. Påfør derefter en passende Pharmaceris A creme. 

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bevist under kliniske og dermatologiske tests med allergisk og overfølsom hud.

  • 88 % glattere hud
  • 80 % nærer og regenererer huden
  • 72 % fastere hud
  • 88 % sikrer et optimalt lipidniveau i huden

*resultat efter 4 ugers anvendelse.

Vægt 30 g

Mandelolie – en af ​​de ældste kosmetiske olier. Det kommer fra frøene til den almindelige mandel. De vigtigste aktive stoffer er glycerider af oliesyre og linolsyre. På grund af deres specifikke struktur har de en særlig stærk evne til at blødgøre epidermis og styrke hudens beskyttende lipidbarriere. Det høje indhold af linolsyre spiller en vigtig rolle i funktionen af ​​den intercellulære cement i stratum corneum. Mandelolie bruges til pleje af følsom, tør og irritabel hud på grund af dens fugtgivende, blødgørende og udglattende egenskaber.

E-vitamin – en aktiv antioxidant beskytter kollagenfibre mod nedbrydning og beskytter huden mod virkningerne af for tidlig ældning

A-vitamin – en ren form for vitamin A. Når det påføres huden, fremskynder retinol epidermal fornyelsescyklus og normaliserer processerne med celledifferentiering og transformation i individuelle lag. Som et resultat organiseres væksten af ​​epidermis og processerne med hyperkeratose forsvinder. Forbedring af strukturen af ​​stratum corneum fører til forbedring af beskyttelsesfunktioner og reduktion af overdrevent vandtab. Det reducerer også misfarvning og hæmmer dannelsen af ​​pletter. Retinol har anti-aging egenskaber. Det forbedrer den generelle tilstand og hjælper med at opretholde den rette udvikling af epidermis. Effekten er at udglatte og blødgøre huden, forbedre farven, forbedre beskyttelsesfunktionerne og reducere vandtabet. Retinol forårsager en signifikant stigning i kollagenindholdet i dermis, cellefornyelse og acceleration af stofskiftet. Effekten er øget elasticitet, som hjælper med at udjævne rynker.

Squalan – fugter huden og forhindrer overdrevent vandtab. Det giver huden blødhed og elasticitet.

Solsikke – en plante, der har udviklet effektive forsvarsmekanismer mod solen og det tørre klima. Denne egenskab blev brugt som et forsvar mod de destruktive virkninger af UVA- og UVB-stråler på celler. Frøekstraktet deaktiverer stærkt frie radikaler og beskytter unge celler mod deres angreb

Hamp-olie – en olie, der er rig på EFA (så meget som 81%) og mættede syrer, der skaber en barriere, der beskytter huden mod eksterne faktorer og mod vandtab. Den indeholder også vitamin A, D, E og mineraler. Det absorberes perfekt uden at efterlade en fedtet film, som er typisk for olier. Ved at trænge ind i huden nærer den og styrker den dybt og genopretter dens hydrolipidbalance. Derudover har den antioxidantegenskaber, så den beskytter huden mod angreb af frie radikaler, der er ansvarlige for hudens aldring. Det beroliger kløe, irritation, rødme og betændelse i huden. Fugter og regulerer udskillelsen af talg. Anbefales til tør, allergisk, følsom hud med atopisk dermatitis eller psoriasis.

Pharmaceris A- A & E Sensilix vitaminrige Serum

Pharmaceris A – A & E – Sensilix, Serum

299,00 kr.

Wishlist

Andre kunder har også købt

X