Pharmaceris H – Stimulinum – Hårvækststimulerende balsam

230,00 kr.

Denne hårbalsam er designet til kvinder og mænd, der døjer med overdrevent hårtab (midlertidigt eller for tidligt). Produktet hjælper at bekæmpe hårtab relateret til gener og hormoner eller miljømæssige forhold. Den bekæmper hårtab forårsaget af stress, træthed og svaghed relateret til kost eller graviditet. Produktet er velegnet til følsom hovedbund.

Beskrivelse

Hvordan virker det?

Produktet er en unik blanding af de to aktive ingredienser; FGF (Natural Growth Faktor) og koffein. Det er blevet videnskabeligt bevist, at den forebygger hårtab samt stimulerer hårvækst. Produktets aktive ingredienser forlænger hårets levetid og aktiverer samtidig gener, der er ansvarlige for udvikling af nye hår. Formlen er beriget med beroligende og styrkende ingredienser som PP Vitamin, D-panthenol, biotin, som genopretter den naturlige volumen og et sundt udseende til håret. Produktet belaster ikke håret og kan bruges af personer med følsom hovedbund.

Anvendelse:

Påfør balsammen i vådt hår, massér og gnid den forsigtig i hovedbunden. Lad den virke i 2-3 minutter, skyl grundigt med vand. Brug produktet hver dag eller mindst 3 gange om ugen. Hvis produktet kommer i kontakt med øjnene, skylles de grundigt med vand. For at forbedre resultaterne, kan balsammen kombineres med shampoo H-STIMUPURIN fra Pharmaceris H serien.

Sikkerhed:

Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:

Effektiviteten er bekræftet ved dermatologiske tests.

  • 93 % øger densiteten og tykkelsen af hår
  • 93 % styrker håret
  • 67 % stimulerer hårvækst

*resultater efter 6 uges anvendelse.

Yderligere information

Vægt 150 g

Du kunne også være interesseret i...