Pharmaceris H – Sebopurin – Speciel normaliserende shampoo til fedtet hår

189,00 kr.

Shampoo til vask og pleje af hår med tendens til fedtet og seborroisk hovedbund, tilbøjelig til irritation og overfølsomhed i huden over for irriterende stoffer. Den anbefales til personer med fedtet hår og fedtet hovedbund.

 

Beskrivelse

Hvordan virker det?

Denne koncentrerede formel er beriget med ekstraktet fra burre, som effektivt renser hår og hovedbund og normaliserer fedtet hår og hovedbund. Vitamin B reducerer den overdrevne aktivitet af talgkirtlerne, mens andre aktive ingredienser genskaber hudens naturlige balance. Shampooen indeholder hvedeproteiner og glycerin, som både fugter hårets struktur og gør håret betydeligt mere glat og mere elastisk. Shampooen har et neutralt pH-niveau. 80 % af brugere bekræfter, at deres hår var blødt og fyldt med volumen efter brug af produktet.

Anvendelse:

Påfør shampooen i vådt hår og massér hovedbunden, indtil shampooen bliver til skum. Lad den virke i 1-2 minutter. Skyl derefter grundigt med vand. Hvis det er nødvendigt, gentages proceduren. I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles de grundigt med vand.

Aktive ingredienser:

 • Burreekstrakt
  regulerer effektivt bakteriefloraen og overdreven fedtet hår. Det har antibakterielle egenskaber.
 • Biotinekstrakt
  opretholder hudens korrekte tilstand, hæmmer seborrheic dermatitis og reducerer overdreven produktion af seborrhea. Det styrker hårløgene og håret genvinder sin styrke og glans. Forbedrer hårets tilstand, tæthed og elasticitet markant.
 • Vitamin B3
  reducerer overdreven talgproduktion. Fremskynder regenereringsprocessen af ​​hud og hår beskadiget af UV-stråler.
 • Piroctonate olamin
  genopretter balancen i epidermis mikroflora, fjerner afskalning af både hårløs og behåret hud (skæl), hvilket forhindrer gentagelse af lidelsen.
 • Zinksalte
  virker beroligende, lindrer irritation og kløe i hovedbunden.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:

Effektiviteten er bekræftet ved dermatologiske tests.

 • 93 % reducerer følelsen af kløe i hovedbunden
 • 85 % reducerer fedt i håret

Yderligere information

Vægt 250 g

Du kunne også være interesseret i...