Pharmaceris P – Puri-Ichitilium

175,00 kr.

Opdag vores unikke ‘Psoriasis Hudpleje Rensegel’, designet specielt til daglig brug for personer, der oplever psoriasis. Denne gel er også ideel for dem, der kæmper med meget tør hud, afskalning, en ubehagelig følelse af stram hud og kløe.

Vores Psoriasis Hudpleje Rensegel er en specialiseret løsning, der anbefales til daglig vask af krop og hovedbund, især for dem med psoriasis-læsioner og under forværringer af atopisk dermatitis. Denne rensegel mod psoriasis er formuleret til at eksfoliere overdreven skælaflejringer og forhindre intensivering og gentagelse af psoriasis-læsioner.

Denne rensegel er også velegnet til personer med overdreven tør hud, en følelse af spænding, kløe og afskalning af epidermis. Oplev lindring og komfort med vores ‘Psoriasis Hudpleje Rensegel

Beskrivelse

Pharmaceris P – Puri-Ichitilium rensegel til vask af Psoriasis hud

Hvordan virker det?
Rensegel til vask af Psoriasis hud renser kroppen og hovedbunden på en blid, men samtidig effektiv måde. Har en beroligende virkning samt styrker celleregenerering. Reducerer irritationer og følelsen af kløe. Ekstraktet fra pilebark regulerer eksfoliering af døde hudceller fra hud og hovedbund (skæl) og forhindrer tilbagefaldet af de ubehagelige ovenævnte symptomer.

 • Gelen reducerer symptomerne på overdreven tørhed, kløe og synligheden af ​​skæl i psoriasislæsioner. Renser perfekt, fugter og udglatter hovedbunden og kroppen og understøtter hudens regenereringsprocessen.
 • Formlen er beriget med den innovative ingrediens Immuno activator vit. D, efterligner virkningen af ​​vitamin D, genopretter cellernes evne til at skabe ordentlig barrierebeskyttelse af huden og regulere processen med eksfoliering af døde epidermisceller. Kombineret med pilebarkekstrakt normaliserer det epidermale spredningsprocesser, og genopretter hudens komfort og sunde udseende.
 • Ichthyol, med antiseptiske egenskaber, eliminerer sammen med betain irritationer og reducerer følelsen af ​​kløe og svie i hovedbunden og kroppen.
 • Piroctonate olamin begrænser afskalning af både hårløs og behåret hud (skæl), og forhindrer samtidig gentagelse af lidelsen.
 • Gelen forlænger perioden med remission af psoriasislæsioner. Det forbedrer hårets tilstand, gør det nemmere at rede og gør det ikke fedtet.
 • Indeholder ikke sæbe.
INGREDIENSER
 • Immunoactivator vit. D
  efterligner virkningen af ​​vitamin D, der aktiverer vitamin D-receptorgenet – VDR, udløser en vitamin D-afhængig signaleringskaskade i huden, stimulerer gener, der kontrollerer celledeling og påvirker den korrekte regulering af keratinisering og eksfoliering af epidermis. Det stabiliserer hudens keratiniseringsproces, fugter, smører, blødgør og fortynder overdrevent keratiniseret epidermis, udjævner hudens struktur betydeligt og reducerer synligheden af ​​psoriasislæsioner, og genopbygger den epidermale barriere, genopretter dens fysiologiske funktioner.
 • Piroctonate olamin
  begrænser hudafskalning og forhindrer samtidig gentagelse af lidelser.
 • Ichthyol
  lindrer og lindrer irritationer og reducerer kløe og svie i huden.
 • Betain
  reducerer irritation og har fugtgivende egenskaber.
 • Pilebarkekstrakt
  normaliserer epidermal spredningsprocesser, genopretter hudens komfort og sunde udseende og forlænger remissionsperioden og forhindrer gentagelse af dysfunktioner.
 • Citronsyre
  normaliserer keratiniseringsprocessen af ​​epidermis, lysner misfarvninger og oplyser huden.

Anvendelse:
Bruges til daglig vask af kroppen og hovedbunden. Produktet erstatter sæbe og shampoo. Påfør gelen på fugtig krop og hår, massér med cirkulære bevægelser og rens med vand. Bruges om morgenen og om aftenen.

Sikkerhed:
Sikkerhed og høj tolerance niveau bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests gennemført med deltagelse af patienter med hud plaget af psoriasis læsioner.

 • 76 % reducerer synligheden af ​​psoriasislæsioner
 • 50% renser perfekt
 • høj tolerance og effektivitet
 • klinisk og dermatologisk testet

Yderligere information

Vægt 250 g

Du kunne også være interesseret i...