Cart 1001 x

Product

Pharmaceris P – Puri-Ichitilium

158,75 kr.

En unik rensegel designet til daglig vask af kroppen samt hovedbunden til personer, der lider af psoriasis. Anbefales også i tilfælde af meget tør hud, afskalling, ubehagelig følelse af stram hud og kløe.

Share on:

Pharmaceris P – Puri-Ichitilium

Hvordan virker det?
Rensegel til vask af Psoriasis hud renser kroppen og hovedbunden på en blid, men samtidig effektiv måde. Har en beroligende virkning samt styrker celleregenerering. Reducerer irritationer og følelsen af kløe. Ekstraktet fra pilebark regulerer eksfoliering af døde hudceller fra hud og hovedbund (skæl) og forhindrer tilbagefaldet af de ubehagelige ovenævnte symptomer.

Anvendelse:
Bruges til daglig vask af kroppen og hovedbunden. Produktet erstatter sæbe og shampoo. Påfør gelen på fugtig krop og hår, massér med cirkulære bevægelser og rens med vand. Bruges om morgenen og om aftenen.

Sikkerhed:
Sikkerhed og høj tolerance niveau bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests gennemført med deltagelse af patienter med hud plaget af psoriasis læsioner.

  • 76 % forbedring i hovedbunds tilstand
  • 50 % forbedret hår
Vægt 250 g

Ichthyol – stoffet der har antiseptiske egenskaber, blødgør huden samt lindrer irritationer, kløe og ubehagelig følelse af stram hud.

Piroctone olamine – forhindrer bakterievækst, genopretter balance i hudens overflade, reducerer eksfolieringen af hud og hovedbund.

Ekstraktet fra hvidpilebark – har beroligende, antibakteriel og antiseptisk virkning, regulerer eksfoliering af hudceller.

Citronsyre – regulerer dannelsen af den forhornede hud på hudens ydre lag, lysner misfarvninger.

rensegel til vask af kroppen mod Psoriasis

Pharmaceris P – Puri-Ichitilium

158,75 kr.

Wishlist
X