Cart 0 x

Product

Pharmaceris A-Corneo-Sensilium – Corneo-repair soothing cream (Ansigt og krop)

259,00 kr.

Cremen anbefales til regelmæssig pleje af følsom og allergisk hud til både akut og kronisk hudirritation, kraftig tørhed og vedvarende kløe. Cremen anbefales også som hjælpemiddel til heling fra æstetiske behandlinger så som, laserterapi, peeling, dermabrasion eller mesoterapi samt når din hud udsættes for miljømæssige angreb eller mekanisk irritation, f.eks. på grund af barbering eller epilering. Den kan bruges til at behandle øm og ru hud, rød og afskallet hud eller for at understøtte behandlingen af irriteret hud rundt om munden.

Share on:
SKU: 10E16004

Hvordan virker det?

Den patenterede creme består af ingredienser, som reparerer den beskadigede epidermis. Den blide formular genopretter epidermis fysiologiske tykkelse, eliminerer enhver tørhed og ruhed og reducerer tendensen til overfølsomhed. Cremen beroliger og styrker svækket hud ved at nære og genoprette hudens sundhed. Ved hjælp af de fugtgivende ingredienser beroliges irritationer, kløe og erytem, og huden repareres og regenereres med en antibakteriel funktion.

Anvendelse:
Påfør cremen lokalt på ren og tør hud en eller to gange dagligt eller efter behov. Cremen kan også bruges på følsomme ansigts- og kropsområder som øjenlåg eller underarme.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bevist under kliniske og dermatologiske tests med allergisk og overfølsom hud.

  • 96 % fremmer reparation og regenerering af den udsatte hud 
  • 96 % beroliger og lindrer irritation
  • 96 % eliminerer rødme
  • en otte gange stigning i lipidniveauer hos 100% af forsøgspersonerne
  • en stigning af fugtindholdet i huden med 55% hos 92% af forsøgspersonerne 

*resultat efter 4 ugers anvendelse.

Vægt 75 g

Sucralfateanvendes i meget aktivt regenererende cremer, som anbefales til irriteret hud, da det bidrager til regenerering af epidermis. Sucralfate giver komfort og beroliger huden.

Phyto-diosgeniner en ingrediens fra wild yam root ekstrakt, som bruges som et energiforøgende og regenererende middel med en lang historie og med traditionel brug i Sydamerika. Diosgenin indeholder beskyttende egenskaber, der gør huden rigtigt fugtig, elastisk og fast. Øger tykkelsen af epidermis. Det har også antiinflammatoriske, beskyttende, regenerative og regulative egenskaber, hvilket øger cellernes modstandsdygtighed mod stress.

Kolloidt sølvindeholder fremragende antibakterielle egenskaber, som beskytter hudens overflade mod bakterielle infektioner.

Hamp-olie – en olie, der er rig på EFA (så meget som 81%) og mættede syrer, der skaber en barriere, der beskytter huden mod eksterne faktorer og mod vandtab. Den indeholder også vitamin A, D, E og mineraler. Det absorberes perfekt uden at efterlade en fedtet film, som er typisk for olier. Ved at trænge ind i huden nærer den og styrker den dybt og genopretter dens hydrolipidbalance. Derudover har den antioxidantegenskaber, så den beskytter huden mod angreb af frie radikaler, der er ansvarlige for hudens aldring. Det beroliger kløe, irritation, rødme og betændelse i huden. Fugter og regulerer udskillelsen af talg. Anbefales til tør, allergisk, følsom hud med atopisk dermatitis eller psoriasis.

Probiotic bidrager til væksten af alle de gavnlige organismer på huden uden at stimulere væksten af skadelige bakterier. Indeholder unikke egenskaber, der genopretter hudbalancen gennem stimulering af beskyttende organismer, der lever på hudoverfladen. Dette reguleringsmiddel fører til følgende gavnlige egenskaber i hudplejen: Forebygger irritationer, genopretter hudbeskyttelsesegenskaber og vedligeholder et sundt udseende.

Candelilla voksbeskytter mod for meget vandtab fra huden. Understøtter virkningen af fugtighedsgivende midler, hvilket giver en behagelig fornemmelse på huden.

Oliven vokslavet af naturlig olivenolie, det er en naturlig blødgøring, der let trænger ind i huden og giver den næring og fugtighed. Den giver en behagelig følelse på huden, og indeholder nærende og fugtgivende egenskaber.

Pharmaceris A-Corneo-Sensilium – Corneo-repair soothing cream (Ansigt og krop)

259,00 kr.

Wishlist
X