Pharmaceris A – Hyaluro-Sensilium – intensiv fugtgivende

239,00 kr.

Pharmaceris Hyaluro-Sensilium hyaluronsyre i en vandbaseret creme er udarbejdet til fordel for personer med hud, som er overfølsomme, følsomme eller har tilbøjelighed til allergi og irritation.  Cremen er også udarbejdet til tør hud, som kræver stærk hydrering og næring. Og som har de første synlige tegn på rynker og tab af fasthed og glathed.

Produktet anbefales også i vinterhalvåret, hvor huden er udsat for vind, støv og frost. Produktet giver intensiv fugt og eliminerer straks følelsen af ubehag og spændinger i tør hud.

Beskrivelse

Hvordan virker det?

Pharmaceris A- Hyaluro-Sensilium – intensiv fugtgivende creme er en vandcreme med en koncentreret dobbeltvirkning med høj- og lav-molekylvægt-hyaluronsyre, som er biokompatibel med den naturligt forekommende syre i menneskelig hud. Den forøger niveau af fugtighed i huden og giver langvarigt boost i hudfugtigheden med +30 % efter en enkelt påføring. Indholdet af hyaluronsyre i cremen fungerer som en meget fugtgivende komprimering, der straks reducerer ubehag og spænding i tør hud.

Effekten af yderligere langvarig hydrering ses pga. 3% pro-glucose Ze-stoffet med stærke hygroskopiske egenskaber, der binder vand og øger hydreringsniveauet i stratum corneum. De avancerede formler; immuno-prebiotic og leukinbarriere genopbygger den beskadigede immunbarriere i huden. Den lindrer eksisterende irritationer og forhindrer aktivt dannelsen af nye, herunder rødme, hudoverfølsomhed og allergiske reaktioner i perioder med øget eksponering for allergener, f.eks. pollen.

Anvendelse:

Pharmaceris Hyaluro-Sensilium hyaluronsyre creme anvendes på rent ansigt, øjenområde, nakke og hals både om morgenen og om aftenen. følg op med en intensiv hydrerende ansigtsmask og en ansigtscreme.

Cremen er en ideel base for make-up.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bevist under kliniske og dermatologiske tests med allergisk og overfølsom hud.

  • 90% intensivt fugter huden
  • 95% lindrer irritation
  • 90% udjævner huden
  • 95% genskaber behageligheden

Yderligere information

Vægt 40 g

Du kunne også være interesseret i...