Pharmaceris A – Opti-sensilium – Øjencreme

159,00 kr.

Duoaktiv anti-rynke øjencreme til den daglige pleje af moden hud, der er overfølsom og har en tendens til allergiske reaktioner.

Beskrivelse

Hvordan virker det?

Pharmaceris A – Opti-sensilium – Øjencreme tilbyder en to-trins fordel – den synligt udglatter rynker og dybdenærer den trætte hud omkring øjnene. Den innovative kombination af peptider og E-vitamin aktiverer produktionen af kollagen og elastin, hvilket forstærker hudstrukturen og gendanner dens tabte fasthed.

Vores formel indeholder en præcis dosis af kostbare olier, såsom babassu, passionflower og ris, der intensivt fugter og nærer huden. Disse olier danner samtidig en beskyttende barriere mod udtørring og de skadelige påvirkninger fra det ydre miljø.

Vi har udviklet en videnskabeligt avanceret og innovativ immuno-prebiotisk formel, kaldet Leukine-barriere, der fokuserer på at regulere hudens immunsystem og berolige irritationer. Den fremmer væksten af den naturlige, beskyttende mikroflora i din epidermis, hvilket reducerer hudens følsomhed. Vores formel aktivt forebygger irritation, rødme, kløe og brændende fornemmelser, hvilket bidrager til en sund og strålende hudtilstand.

Anvendelse:

Efter rensning af ansigtet med en beroligende renseskum, påfør cremen i øjenområdet og undgå kontakt med øjnene. Anvendes dagligt om morgenen og ved sengetid.

Aktive ingredienser:
 • Immun-præbiotisk formel
  lindrer irritationer og reducerer hudoverfølsomhed.
 • Leukine-Barrier formel
  – en formel, der har til formål at regulere hudens immunsystem og lindre irritationer.
 • Peptidet
  stimulerer proteinsyntesen, reducerer synligheden af ​​rynker og eksisterende fordybninger i huden og forsinker hudens aldring. Det har regenererende egenskaber, der genopretter hudens spændinger og fasthed.
 • Passiflora
  lindrer og lindrer irritationer og eliminerer den negative påvirkning af ugunstige eksterne faktorer på huden (forurening, miljø, stress, træthed).
 • Babassu
  olie Babassu frøolie med en stærk fugtgivende og blødgørende effekt.
 • Risolie
  har en beskyttende funktion, der hjælper huden med at genoprette sin rette balance. Rig på fugtgivende og hudfugtende egenskaber.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bevist under kliniske og dermatologiske tests med allergisk og overfølsom hud.

 • 82 % forbedrer hudens elasticitet
 • 82 % udglatter huden
 • 89 % forbedrer hudens fugtighed
 • 93 % lindrer irritationer

Yderligere information

Vægt 30 g

Du kunne også være interesseret i...