Cart 0 x

Product

Pharmaceris X – Beroligende og regenererende ansigts- og kropscreme

169,00 kr.

Dette specielle produkt anbefales til pleje af tør hud, der er blevet udsat til strålebehandling.

Produktet indeholder folinsyre, som fremmer genopbygning af hudens struktur ved at øge cellefornyelsen. Lindrer irritationer og virker beroligende. En unik kombination af gavnlige, aktive ingredienser garanterer en nem og behagelig påføring samt sikrer en forbedring i hudens fugtighed og genopbygning af hudens beskyttende fedtlag.

Share on:

Hvordan virker det?
Produktet indeholder folinsyre, som fremmer genopbygningen af hudens struktur ved at øge cellefornyelsen. Lindrer irritationer og virker beroligende. En unik kombination af gavnlige, aktive ingredienser garanterer en nem og behagelig påføring samt sikrer en forbedring i hudens fugtighed og genopbygning af hudens beskyttende fedtlag.

Anvendelse:
Påfør cremen i ansigtet ca. 30 minutter inden, huden bliver udsat for sollys. Anvendes hver anden time og hver gang efter, du har været i vand.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests under ledelse af dermatologer og onkologer med deltagelsen af personer som har gennemgået strålebehandling.

  • 89 % forbedrer hudens fugtighed*
  • 89 % reducerer rødme*

* påvist efter 5 ugers anvendelse.

Vægt 100 g

Folinsyre – booster regeneration af cellernes DNA.

Bivoks – stærk fugtende ingrediens som hjælper med at genoprette hudens beskyttende fedtlag som en barriere mod udtørring. Forbedrer hudens elasticitet og forebygger slaphed. 

D-panthenol – har beskyttende og beroligende egenskaber. Fugter og nærer huden.

Pharmaceris X- ansigts og body creme til efter strålebehandling

Pharmaceris X – Beroligende og regenererende ansigts- og kropscreme

169,00 kr.

Wishlist
X