Pharmaceris E – Emotopic Special lipid – fornyende creme til ansigt og krop

195,00 kr.

Den specielle lipid-fornyende creme anbefales til meget tør, følsom og atopisk hud med tendens til dannelse af irritation, rødme og mikrobeskadigelser, og som har tilbøjelighed til kløe og en brændende fornemmelse. Cremen anbefales også til folk med atopisk eksem (atopisk dermatitis), helt fra barnets første levedag og til voksne.

Cremen fungerer som et plejende produkt under og efter behandlingen af dermatologiske problemer og som et supplerende præparat i en lokal steroid-terapi for at forhindre en gentagelse af overdreven tørhed og atopisk eksem.

HØJT TOLERANCENIVEAU OG HØJ EFFEKTIVITET

KLINISK OG DERMATOLOGISK TESTET

Anbefalet af Polsk Børnelæge Forening til brug fra 1. dag i livet.

Beskrivelse

Hvordan virker det?

Pharmaceris E – Emotopic Special lipid – fornyende creme er en rig og blødgørende cremeformel, som reparerer den beskyttende barriere i huden, hvilket sikrer, at den fungerer korrekt.

Produktet nærer, fugter og reducerer ubehag, tørhed og ruhed i huden efter blot én påføring. Canola-olie og hamp-olie giver en effektiv behandling ved kronisk, ekstrem tør hud og atopisk eksem, hvor det stimulerer regenerering af huden og minimerer risikoen for progression. Cremen nærer og regenererer huden og styrker dens naturlige lipidbarriere. Produktet gendanner en følelse af komfort og minimerer symptomer forbundet med hudforandringer.

Anvendelse:

Påfør cremen på renset ansigt og krop. Påfør flere gange om dagen efter behov hvor områder kræver intensiv pleje f.eks. ekstrem tør hud og ledsagende symptomer såsom kløe, rødme, irritation og brændende fornemmelse. 

Sikkerhed:

Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:

Effektiviteten er bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

  • 100 % revitaliserer og nærer huden
  • 100 % fugter huden
  • 100 % lindrer og beroliger huden
  • 100 % reducerer symptomerne på hudens ruhed
  • 100 % lindrer kløe og afskalning af huden

Yderligere information

Vægt 75 g

Du kunne også være interesseret i...