Cart 0 x

Product

Pharmaceris E – Emotopic Special lipid – fornyende creme til ansigt og krop

185,00 kr.

Den specielle lipid-fornyende creme anbefales til meget tør, følsom og atopisk hud med tendens til dannelse af irritation, rødme og mikrobeskadigelser, og som har tilbøjelighed til kløe og en brændende fornemmelse. Cremen anbefales også til folk med atopisk eksem (atopisk dermatitis), helt fra barnets første levedag og til voksne. Cremen fungerer som et plejende produkt under og efter behandlingen af dermatologiske problemer og som et supplerende præparat i en lokal steroid-terapi for at forhindre en gentagelse af overdreven tørhed og atopisk eksem.

HØJT TOLERANCENIVEAU OG HØJ EFFEKTIVITET

KLINISK OG DERMATOLOGISK TESTET

Anbefalet af Polsk Børnelæge Forening til brug fra 1. dag i livet.

Share on:

Hvordan virker det?
Pharmaceris E – Emotopic Special lipid – fornyende creme er en rig og blødgørende cremeformel, som reparerer den beskyttende barriere i huden, hvilket sikrer, at den fungerer korrekt. Produktet nærer, fugter og reducerer ubehag, tørhed og ruhed i huden efter blot én påføring. Canola-olie og hamp-olie giver en effektiv behandling ved kronisk, ekstrem tør hud og atopisk eksem, hvor det stimulerer regenerering af huden og minimerer risikoen for progression. Cremen nærer og regenererer huden og styrker dens naturlige lipidbarriere. Produktet gendanner en følelse af komfort og minimerer symptomer forbundet med hudforandringer.

Anvendelse:
Påfør cremen på renset ansigt og krop. Påfør flere gange om dagen efter behov hvor områder kræver intensiv pleje f.eks. ekstrem tør hud og ledsagende symptomer såsom kløe, rødme, irritation og brændende fornemmelse. 

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

  • 100 % revitaliserer og nærer huden
  • 100 % fugter huden
  • 100 % lindrer og beroliger huden
  • 100 % reducerer symptomerne på hudens ruhed
  • 100 % lindrer kløe og afskalning af huden
Vægt 75 g

Hamp-olie – en olie, der er rig på EFA (så meget som 81%) og mættede syrer, der skaber en barriere, der beskytter huden mod eksterne faktorer og mod vandtab. Den indeholder også
vitamin A, D, E og mineraler. Det absorberes perfekt uden at efterlade en fedtet film, som er
typisk for olier. Ved at trænge ind i huden nærer den og styrker den dybt og genopretter dens
hydrolipidbalance. Derudover har den antioxidantegenskaber, så den beskytter huden mod
angreb af frie radikaler, der er ansvarlige for hudens aldring. Det beroliger kløe, irritation, rødme og betændelse i huden. Fugter og regulerer udskillelsen af talg. Anbefales til tør, allergisk, følsom hud med atopisk dermatitis eller psoriasis.

Canola-olie – har naturlige beroligende egenskaber, der kan sammenlignes med den medicinske virkning af lægemidler og samtidig opretholder en høj grad af tolerance og sikkerhedsniveau i forhold til dermo--kosmetik.

Natriumhyaluronat – sikrer optimal hydrering og forhindrer stort transepidermalt vandtab.

Glycerin – den fugtgivende effekt er forbundet med meget stærke hygroskopiske egenskaber. Også det forbedrer klart fleksibilitet og blødhed af det synlige hudlag.

Pharmaceris E- Emotopic Special lipid-fornyende creme til ansigt og krop

Pharmaceris E – Emotopic Special lipid – fornyende creme til ansigt og krop

185,00 kr.

Wishlist
X