Pharmaceris E – Emotopic Fugtgivende lipid-fornyende krops balsam til daglig brug, modvirker tør hud og tilbagevendende tørhed

215,00 kr.329,00 kr.

Anbefales til daglig pleje af følsom, tør og meget tør hud, med tendens til tørhed, ruhed, kløe og øget reaktionsevne over for ydre faktorer (frost, vind, tør luft). Kan bruges til forebyggende brug til at modvirke tørhed og minimere risikoen for tilbagefald af symptomer og forværring af atopisk dermatitis. Produktet er specielt udformet til atopisk eksem (atopisk dermatitis) til børn fra første levedag og til voksne.

HØJT TOLERANCENIVEAU OG HØJ EFFEKTIVITET

KLINISK OG DERMATOLOGISK TESTET

Anbefalet af Polsk Børnelæge Forening til brug fra 1. dag i livet.

Beskrivelse

Hvordan virker det?

De ingredienser, der indgår i denne blødgørende balsam, supplerer den intercellulære cement og genopretter optimalt niveau af lipider i det synlige hudlag. De giver tør hud essentielle og fugtgivende næringsstoffer. Kombinationen af meget effektive ingredienser (voks, lanolin olie, ris) fugter og nærer huden langsigtet. Den kombination skaber en beskyttende barriere for at modvirke transepidermalt vandtab. Lotion genopretter hudens naturlige fysiologiske balance, optimal hydrering og blødhed.

Produktet reducerer udtørring og afskalning af huden og forhindrer tilbagevendende symptomer på alvorlig tørhed. Balsammen styrker lipidbarrieren og beskytter huden mod de skadelige virkninger af ydre faktorer. Den lindrer irritationer og reducerer ubehagelig kløe og ruhed. Den absorberes hurtigt og efterlader ikke et fedtet lag på huden og tøjet.

Anvendelse:
Påfør lotion på en renset og tør hud. Bruges dagligt 1-2 gange om dagen.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

  • 92 % fugter huden
  • 75 % blødgør og udglatter huden
  • 83 % reduceret symptomer på hudens ruhed
  • 83 % forhindrer intensivering af tørhed og afskalning af huden

Yderligere information

Vægt 100 g
Indhold

200ml, 400ml

Du kunne også være interesseret i...