Cart 0 x

Product

Pharmaceris E – Emotopic Fugtgivende lipid-fornyende krops balsam til daglig brug, modvirker tør hud og tilbagevendende tørhed

205,00 kr.329,00 kr.

Anbefales til daglig pleje af følsom, tør og meget tør hud, med tendens til tørhed, ruhed, kløe og øget reaktionsevne over for ydre faktorer (frost, vind, tør luft). Kan bruges til forebyggende brug til at modvirke tørhed og minimere risikoen for tilbagefald af symptomer og forværring af atopisk dermatitis. Produktet er specielt udformet til atopisk eksem (atopisk dermatitis) til børn fra første levedag og til voksne.

HØJT TOLERANCENIVEAU OG HØJ EFFEKTIVITET

KLINISK OG DERMATOLOGISK TESTET

Anbefalet af Polsk Børnelæge Forening til brug fra 1. dag i livet.

Share on:

Hvordan virker det?
De ingredienser, der indgår i denne blødgørende balsam, supplerer den intercellulære cement og genopretter optimalt niveau af lipider i det synlige hudlag. De giver tør hud essentielle og fugtgivende næringsstoffer. Kombinationen af ​​meget effektive ingredienser (voks, lanolin olie, ris) fugter og nærer huden langsigtet. Den kombination skaber en beskyttende barriere for at modvirke transepidermalt vandtab. Lotion genopretter hudens naturlige fysiologiske balance, optimal hydrering og blødhed. Produktet reducerer udtørring og afskalning af huden og forhindrer tilbagevendende symptomer på alvorlig tørhed. Balsammen styrker lipidbarrieren og beskytter huden mod de skadelige virkninger af ydre faktorer. Den lindrer irritationer og reducerer ubehagelig kløe og ruhed. Den absorberes hurtigt og efterlader ikke et fedtet lag på huden og tøjet.

Anvendelse:
Påfør lotion på en renset og tør hud. Bruges dagligt 1-2 gange om dagen.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

  • 92 % fugter huden
  • 75 % blødgør og udglatter huden
  • 83 % reduceret symptomer på hudens ruhed
  • 83 % forhindrer intensivering af tørhed og afskalning af huden
Vægt 100 g
Indhold

200ml, 400ml

Hamp-olie – en olie, der er rig på EFA (så meget som 81%) og mættede syrer, der skaber en barriere, der beskytter huden mod eksterne faktorer og mod vandtab. Den indeholder også
vitamin A, D, E og mineraler. Det absorberes perfekt uden at efterlade en fedtet film, som er
typisk for olier. Ved at trænge ind i huden nærer den og styrker den dybt og genopretter dens
hydrolipidbalance. Derudover har den antioxidantegenskaber, så den beskytter huden mod
angreb af frie radikaler, der er ansvarlige for hudens aldring. Det beroliger kløe, irritation, rødme og betændelse i huden. Fugter og regulerer udskillelsen af talg. Anbefales til tør, allergisk, følsom hud med atopisk dermatitis eller psoriasis.

Canola-olie – har naturlige beroligende egenskaber, der kan sammenlignes med den medicinske virkning af lægemidler og samtidig opretholder en høj grad af tolerance og sikkerhedsniveau i forhold til dermo--kosmetik.

Ris-olie – beskyttende funktioner, samt fugter huden. Det hjælper med at genoprette den naturlige, fysiologiske balance i huden.

Lanolin – den farmaceutiske kvalitet, som fremmer hudens regenerering. Det skaber en delikat lag og beskytter huden og reducerer overdreven, transepidermalt vandtab. Reducerer rødme, tørhed og afskalning af huden.

Voks olie – blødgørende med stærke nærende og fugtgivende egenskaber. Reducerer symptomer på atopi: overdreven tørhed, kløe og en brændende fornemmelse af huden. Det blødgør, udglatter og fugter det synlige hudlag.

Vitamin E – det såkaldte ”ungdoms vitamin” som er en stærk antioxidant, beskytter huden mod ydre skadelige forhold, reducerer rynker, fugter huden og øger hudens regenerering.

Emotopic Fugtgivende lipid-fornyende krops balsam

Pharmaceris E – Emotopic Fugtgivende lipid-fornyende krops balsam til daglig brug, modvirker tør hud og tilbagevendende tørhed

205,00 kr.329,00 kr.

Wishlist
X