Cart 0 x

Product

Pharmaceris E – Emotopic Cremet krops shower gel biokompatibel, pH-neutral, til daglig pleje af kroppen

265,00 kr.

Den blide og milde showergel anbefales til daglig pleje af meget tør, ru og følsom hud med tendens til irritation, rødme, kløe og en brændende fornemmelse. Produktet kan også bruges forebyggende til at få en sund hud og for at forhindre tørhed. Produktet er velegnet til hud i alle aldre og der kræves ingen yderligere rensemiddel til kroppen.

HØJT TOLERANCENIVEAU OG HØJ EFFEKTIVITET

KLINISK OG DERMATOLOGISK TESTET

Anbefalet af Polsk Børnelæge Forening til brug fra 1. dag i livet.

Share on:

Hvordan virker det?
På grund af aktive og blødgørende ingredienser renses huden blidt og efterlades gennemfugtet, udglattet og blød. Pharmaceris E – Emotopic Cremet krops shower gel forhindrer overdreven udtørring og afskalning af huden. Produktet indeholder canola-olie, som har nærende og beroligende egenskaber, der hjælper med at genoprette den naturlige, fysiologiske balance i huden. Gelen indeholder også Vitamin-E, som regenerer, fugter, nærer samt genopretter den naturlige lipidbarriere i huden og beskytter den fra de negative virkninger af ydre faktorer (frost, vind, tør luft).

Anvendelse:
Nyfødte og spædbørn op til 6 måneder: Fyld badet med vand og tilføj lidt showergel. Vandtemperaturen bør være omkring 37°C. Vask forsigtigt kroppen og barnets hoved. Tør huden med et håndklæde, undgå gnidning.

Børn og voksne: En lille mængde showergel anvendes på huden og masseres forsigtigt ind. Skyl efter med vand og tør kroppen med et håndklæde, undgå gnidning. 

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet i kliniske og dermatologiske tests på allergisk hud.

  • 100 % renser uden at udtørre huden
  • 94 % reduceret symptomer på hudens tørhed
  • 88 % fugter huden
  • 81 % blødgør og udglatter huden
Vægt 400 g

Vitamin E – det såkaldte ’ungdomsvitamin’, som er en stærk antioxidant, beskytter huden mod ydre skadelige forhold, reducerer rynker, fugter huden og øger hudens regenerering.

Hamp-olie – en olie, der er rig på EFA (så meget som 81%) og mættede syrer, der skaber en barriere, der beskytter huden mod eksterne faktorer og mod vandtab. Den indeholder også vitamin A, D, E og mineraler. Det absorberes perfekt uden at efterlade en fedtet film, som er typisk for olier. Ved at trænge ind i huden nærer den og styrker den dybt og genopretter dens hydrolipidbalance. Derudover har den antioxidantegenskaber, så den beskytter huden mod angreb af frie radikaler, der er ansvarlige for hudens aldring. Det beroliger kløe, irritation, rødme og betændelse i huden. Fugter og regulerer udskillelsen af talg. Anbefales til tør, allergisk, følsom hud med atopisk dermatitis eller psoriasis.

Canola-olie – har naturlige beroligende egenskaber, der kan sammenlignes med den medicinske virkning af lægemidler og samtidig opretholder en høj grad af tolerance og sikkerhedsniveau i forhold til dermo--kosmetik.

Pharmaceris E - Emotopic Cremet krops shower gel

Pharmaceris E – Emotopic Cremet krops shower gel biokompatibel, pH-neutral, til daglig pleje af kroppen

265,00 kr.

Wishlist
X