Cart 0 x

Product

Pharmaceris E – Emotopic Beroligende og blødgørende hudcreme, som reducerer områder med irritation

225,00 kr.

Den beroligende og blødgørende creme anbefales til daglig pleje og beskyttelse af tør, følsom og atopisk hud, som også er udsat for irritation og allergiske reaktioner som følge af ydre faktorer. Produktet anbefales til kronisk tørhed, kløende hud, hud med tilbøjelig til overdreven afskalning, keratose og mikrobeskadigelser. Cremen er specielt udformet til atopisk eksem (atopisk dermatitis) til børn fra første levedag og voksne.

HØJT TOLERANCENIVEAU OG HØJ EFFEKTIVITET

KLINISK OG DERMATOLOGISK TESTET

Anbefalet af Polsk Børnelæge Forening til brug fra 1. dag i livet.

Share on:

Hvordan virker det?
Den rige cremede konsistens understøtter processen med dybdegående hydrering og hudfornyelse både under og efter alvorlige ændringer af huden såsom en betydelig tørhed, afskalning og keratose. Cremen forhindrer irritation, rødme, kløe og den brændende fornemmelse på huden, samt gendanner komfort af spændt, ru, tør og irriteret hud. Cremen reducerer symptomer på tørhed og udjævner hudoverfladen. Lipider efterligner sammensætningen og strukturen af ​​hudens naturlige lipidbarriere og sammen med avocadoolie og vitamin-E får huden de essentielle næringsstoffer, som blødgører og udglatter den.

Anvendelse:
Påfør lotion på renset og tør hud. Bruges dagligt 1-2 gange om dagen.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet i kliniske og dermatologiske tests på allergisk hud.

  • 100 % fugter huden
  • 89 % blødgør og udglatter huden
  • 78 % reducerer symptomerne på hudens tørhed
Vægt 200 g

• Canola Oil – har naturlige beroligende egenskaber, der kan sammenlignes med den medicinske virkning af lægemidler, og samtidig opretholder en høj grad af tolerance og sikkerhedsniveau i forhold til dermo-kosmetik.
• Hamp olie - rig på vitaminer (A, D, E) og essentielle fedtsyrer Omega 3,6,9 (Kilde linolsyre og linolensyre). Dybt nærer og regenererer huden. Det lindrer kløe, irritation og rødme.
• Lanolin - den farmaceutiske kvalitet, som fremmer hudens regenerering. Det skaber en delikat lag og beskytter huden og reducere overdreven, transepidermalt vandtab. Reducerer rødme, tørhed og afskalning af huden.
• Avocado olie - rig på klorofyl, essentielle fedtsyrer og vitamin A, E, K, PP. Det har en høj biokompatibilitet af materialerne i lipid-hud. Øger hudens tolerance over for negative eksterne faktorer.

Pharmaceris E- Emotopic Beroligende og blødgørende hudcreme

Pharmaceris E – Emotopic Beroligende og blødgørende hudcreme, som reducerer områder med irritation

225,00 kr.

Wishlist
X