Cart 0 x

Product

Pharmaceris E – Emotopic Lipid fornyet formular med 3-i-1 produkt. 1 produkt frem for 3 cremer til badning, vask og pleje

339,00 kr.

Anbefales til daglig pleje af kronisk tørhed, atopisk hud og hud med symptomerne på forskellige former for eksem (atopisk, kontakt, allergi, psoriasis og kløe). Produktet er specielt udformet til atopisk eksem for børn fra første levedag og voksne. Anbefales som et hudplejeprodukt til patienter under og efter en dermatologisk behandling f.eks. i løbet af den lokale steroidterapi for at forhindre en gentagelse af overdreven tørhed og atopisk eksem (atopisk dermatitis).

HØJT TOLERANCENIVEAU OG EFEKTIVITET
DERMATOLOGISK OG KLINISK TESTET

Anbefalet af Polsk Børnelæge Forening til brug fra 1. dag i livet.

Share on:

Hvordan virker det?
3 i 1 formlen regulerer regenerative processer i det synlige hudlag og reducerer afskalninger. 18% højt lipidindhold og 32% blødgørende indhold genopbygger lipid mangel i det intercellulære cement, styrker overhuden og sikre dens korrekte fysiologiske sammenhængskraft. Beroligende og anti-kløende egenskaber kommer af canola-olie og hamp-olie, som er effektive i hudpleje mod kronisk tørhed og atopisk eksem (atopisk dermatitis), hvilket forlænger tidsintervallet mellem udbrud. Produktet absorberes hurtigt uden at efterlade et fedtet lag på huden.

Anvendelse:
       1. Karbad
Til nyfødte, småbørn, børn og voksne. Anbefalet af Polsk Børnelæge Forening til brug fra 1 dag i livet.

Opløs 1-2 spsk. af produktet i et glas varmt vand. Bland indtil en mælkeagtig konsistens. Lad emulsionen afkøle og tilsæt det i badet. Brug ikke andre sæber/vaskemidler. Efter badet tørres kroppen forsigtigt med et håndklæde. Vær forsigtig, når du forlader karbadet på grund af hudens glatte overflade.

 1. Brusebad
  Baby fra 6 måneder, børn og voksne.

En lille mængde af produktet påføres våd hud og fordeles jævnt. Derefter skylles huden med vand og kroppen tørres med et håndklæde, undgå at gnide for meget.
I kontakt med vand bliver formlen til en blid, ikke-skummende, olieagtig vaskeemulsion. Der er ikke behov for at anvende yderligere sæber/vaskemidler.

 1. Fugtigheds emulsion til kroppen
  Babyer fra 6 måneder, børn og voksne.

Påfør en ren og tør hud. Bruges dagligt 1-2 gange om dagen.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

 • 100 % fugter huden
 • 100 % olierer huden 
 • 92 % blødgør og udglatter huden
 • 92 % lindrer kløe og afskalning af huden
 • 83 % reducerer symptomer på ruhed
Vægt 500 g

• Canola Oil – har naturlige beroligende egenskaber, der kan sammenlignes med den medicinske virkning af lægemidler, og samtidig opretholder en høj grad af tolerance og sikkerhedsniveau i forhold til dermo-kosmetik.
• Hamp olie - rig på vitaminer (A, D, E) og essentielle fedtsyrer Omega 3,6,9 (Kilde linolsyre og linolensyre). Dybt nærer og regenererer huden. Det lindrer kløe, irritation og rødme.
• Vitamin E – det såkaldte ”ungdoms vitamin ” som er en stærk antioxidant, beskytter huden mod ydre skadelige forhold, reducerer rynker, fugter huden og øger hudens regenerering.
• Glycerin - den fugtgivende effekt er forbundet med meget stærke hygroskopiske egenskaber. Også det forbedrer klart fleksibilitet og blødhed af epidermis.
• Sheasmør - fremmer regenerering og blødgørende på huden. Indeholder vitamin E og F. Trods det høje indhold af oliering giver ikke en olieagtig film på huden. Dens struktur perfekt efterligner den naturlige lipid lag af huden, så det har en beroligende og nærende virkning for huden.

Lipid fornyende formular til badning vask pleje

Pharmaceris E – Emotopic Lipid fornyet formular med 3-i-1 produkt. 1 produkt frem for 3 cremer til badning, vask og pleje

339,00 kr.

Wishlist
X