Cart 0 x

Product

Pharmaceris E – Emotopic Emollient barriere creme til ansigt, krop, for hænder og albuer

180,00 kr.

Barrierecremen anbefales til daglig pleje af følsom og tør/meget tør hud med tilbøjelighed til irritation og allergiske reaktioner. Den anbefales også til at beskytte huden mod ydre faktorer (frost, vind, tør luft), som er resulterer i at huden bliver ru, tør, irriteret eller opblusser ved kontakteksem (f.eks. hænder, albuer, ansigt, knæ). Den emolliente creme anbefales også til en profylaktisk anvendelse til sund hud for at forebygge tørhed og for at minimere risikoen, sværhedsgraden og tilbagefald af symptomerne på atopisk dermatitis. Produktet er specielt udformet til atopisk eksem (atopisk dermatitis) til børn fra første levedag og voksne.

HØJT TOLERANCENIVEAU OG HØJ EFFEKTIVITET

KLINISK OG DERMATOLOGISK TESTET

Anbefalet af Polsk Børnelæge Forening til brug fra 1. dag i livet.

Share on:

Hvordan virker det?
Emotopic Emollient barrierecreme til ansigt, krop, for hænder og albuer giver huden ceramider og lipider, som giver optimal hydrering, smøring og udglatter huden. Den efterlader huden sammenhængende, med et lipidbeskyttende lag og beskytter huden mod ydre faktorer. Produktet indeholder canola-olie, der minimerer lokal irritation hurtigt og effektivt og forbedrer hudens tilstand synligt. Kombinationen af hamp-olien, der giver en høj effektivitet i regenerering af det synlige hudlag, fremskynder processen af hudfornyelse. Et højt lipidindhold gendanner effektivt barrierefunktion af huden, hvilket forhindrer stort væsketab. 

Anvendelse:
Cremen anvendes på ansigt og krop 1 til 3 gange om dagen afhængigt af graden af hudens tørhed.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

  • 92 % nærer og fugter huden
  • 92 % lindrer og beroliger huden
  • 92 % reducerer symptomerne på hudens ruhed
  • 83 % forhindrer intensivering af tørhed og afskalning af huden
Vægt 75 g

Hamp-olie – en olie, der er rig på EFA (så meget som 81%) og mættede syrer, der skaber en barriere, der beskytter huden mod eksterne faktorer og mod vandtab. Den indeholder også
vitamin A, D, E og mineraler. Det absorberes perfekt uden at efterlade en fedtet film, som er
typisk for olier. Ved at trænge ind i huden nærer den og styrker den dybt og genopretter dens
hydrolipidbalance. Derudover har den antioxidantegenskaber, så den beskytter huden mod
angreb af frie radikaler, der er ansvarlige for hudens aldring. Det beroliger kløe, irritation, rødme og betændelse i huden. Fugter og regulerer udskillelsen af talg. Anbefales til tør, allergisk, følsom hud med atopisk dermatitis eller psoriasis.

Canola-olie – har naturlige beroligende egenskaber, der kan sammenlignes med den medicinske virkning af lægemidler og samtidig opretholder en høj grad af tolerance og sikkerhedsniveau i forhold til dermo--kosmetik.

Natriumhyaluronat – sikrer optimal hydrering og forhindrer stort transepidermalt vandtab.

Peptid – et synergetisk kompleks af matrykiny og ceramid, en vigtig del af det intercellulære cement. Det hjælper ikke kun med at genoprette en korrekt oliering af huden, men er også vigtig ved eksfoliering af døde hudceller.

Emotopic Emollient barrierecreme til ansigt, krop, for hænder og albuer

Pharmaceris E – Emotopic Emollient barriere creme til ansigt, krop, for hænder og albuer

180,00 kr.

Wishlist
X