Aleppo Liquid Sæbe – 500 ml

129,00 kr.

Aleppo sæbe er den ældste sæbe i verden. Med oprindelse i Syrien kom denne sæbe gradvist i brug rundt om i verden på grund af dets helbredende egenskaber.

  • Aleppo sæbe kan bruges som en shampoo 1 til 2 gange om ugen. Den behandler hovedbunden mod skæl effektivt.
  • Det kan også bruges som ansigtsmaske; lad huden stå i et minut og skyl derefter med rent vand.
  • Sidst, men ikke mindst, skaber det en god barbercreme, der beskytter selv den mest følsomme hud mod barberbladets aggressive virkning takket være de antiseptiske og desinficerende egenskaber af laurbærolie.

Beskrivelse

Først gang lavet for mere end 3OOO år siden. Aleppo sæbe er den ældste sæbe i verden. Med oprindelse i Syrien kom denne sæbe gradvist i brug rundt om i verden på grund af dens helbredende egenskaber.

Hovedingredienserne i Aleppo-sæbe er olivenolie og laurbærolie, der er anerkendt for deres kosmetiske og dermatologiske egenskaber. Siden oldtiden er det blevet anbefalet til brug på følsom, irriteret, beskadiget eller meget tør hud.

DERMATOLOGISKE EGENSKABER:

Olivenolie i Aleppo sæbe er det, der giver sæben sin ultra hydratiserende og beroligende egenskaber.

Ekstrakt af laurbærolie giver sæben antibakterielle og rensende egenskaber og har en beroligende og rensende virkning, der hjælper med at lette spændinger og stress.

Aleppo sæbe anbefales til dermatologiske problemer såsom akne, eksem og psoriasis.

Indeholder 20% laurbærolie og 70% olivenolie, denne sæbe er allergivenlig og anbefales til tør og atopisk udsat hud. Dens ingredienser er 97% naturlige.

Yderligere information

Vægt 500 g

Du kunne også være interesseret i...