Cart 0 x

Product

Pharmaceris H – Stimupurin – Speciel hårvækststimulerende shampoo

219,00 kr.

Shampooen er designet til kvinder og mænd, der døjer med overdrevent hårtab (midlertidigt eller for tidligt). Produktet hjælper at bekæmpe hårtab relateret til gener og hormonelle eller miljømæssige forhold. Den bekæmper hårtab forårsaget af stress, træthed, svaghed relateret til kost eller graviditet. Produktet er velegnet til følsom hovedbund.

Share on:

Hvordan virker det?

Produktet er en unik blanding af de to aktive ingredienser FGF (Natural Growth Faktor) og koffein. Det er videnskabeligt bevist, at det forebygger hårtab samt stimulerer hårvækst. Produktets aktive ingredienser forlænger hårets levetid og aktiverer gener, der er ansvarlige for udvikling af nye hår. Produktet styrker hårrødderne, forebygger genetisk betinget skaldethed ved at neutralisere den negative virkning af hormoner ansvarlig for tidligt hårtab. Omhyggeligt udvalgte blødgørende ingredienser har en beroligende effekt og genopretter den biologiske balance i hovedbunden. Shampooen renser dit hår og hovedbund blidt, men effektivt. Produktet har en neutral pH-værdi.

Anvendelse:

Vask håret med shampooen hver dag eller mindst 3 gange om ugen. Påfør shampooen i vådt hår og massér hovedbunden, indtil shampooen bliver til skum. Lad den virke i 1-2 minutter. Skyl derefter grundigt med vand. Hvis det er nødvendigt, gentages proceduren. Hvis produktet kommer i kontakt med øjnene, skylles de grundigt med vand. For at forbedre resultaterne, kan shampooen kombineres med hårbalsam Pharmaceris H-STIMULINUM.

Sikkerhed:

Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:

Effektiviteten er bekræftet ved dermatologiske tests.

  • 100 % øger densiteten og tykkelsen af hår
  • 87 % styrker håret
  • 70 % stimulerer hårvækst
  • 70 % forebygger skaldethed

*resultater efter 6 uges anvendelse.

Vægt 250 g

FGF (Natural Growth Faktor) – er cellesignalerende proteiner, der er involveret i en lang række processer, især som afgørende elementer for normal udvikling. FGF'er regulerer et bredt spektrum af biologiske funktioner, herunder cellulær spredning, overlevelse, migration og differentiering.

Biotin (Vitamin B8) – hjælper med at beholde en sund hovedbund, reducerer overdreven produktion af talg, styrker hårrødderne og giver håret naturlige glans. Forbedrer hårets elasticitet og fyldighed.

D-panthenol – virker beroligende, øger hårets regenerering, gør det mere modstandsdygtig over for irritationer, beskytter håret mod den skadelige virkning af ekstreme vejrforhold.

Niacinamide/B3 Vitamin – spiller en stor og vigtig rolle for hårets trivsel. Vitaminet fremmer en sund cellevækst, som er vigtig for håret og hårvæksten. En af bivirkningerne ved mangel på B vitamin er hårtab.

Pharmaceris H - Stimupurin - Speciel hårvækststimulerende shampoo

Pharmaceris H – Stimupurin – Speciel hårvækststimulerende shampoo

219,00 kr.

Wishlist
X