Pharmaceris E – Emotopic, 3 in 1 vaskegel for ansigt krop og hår

189,00 kr.

Den fysiologiske fugtgivende skumshampoo anbefales til daglig vask af børns følsomme, tørre og irritable hovedbund fra den første dag i livet. Anbefales til at lindre overdreven tørhed og kløe i hovedbunden hos børn, voksne og personer, der lider af atopisk eksem (atopisk dermatitis). En usædvanlig blid form med en overflod af bobler, der gør badetiden sjov.

HØJT TOLERANCENIVEAU OG HØJ EFFEKTIVITET

KLINISK OG DERMATOLOGISK TESTET

Anbefalet af Polsk Børnelæge Forening til brug fra 1. dag i livet.

Beskrivelse

Pharmaceris E – Emotopic, 3 in 1 vaskegel for ansigt krop og hår

  • fra første levedag, børn og voksne
  • hypoallergen produkt
  • Den ultra-blide bobleformel gør badning sjovt for børn
  • sikrer korrekt hydrering, forhindrer irritation og lindrer kløe

Hvordan virker det:

Emotopic, 3 in 1 vaskegel med en ultramild formel, der er biokompatibel med hudens fysiologiske pH-værdi, renser grundigt og blidt ansigt, krop, hovedbund og hår uden at kompromittere den naturlige Hydro lipid kappe på overfladen af epidermis.
Glycerin og betain sikrer optimal hydrering og giver naturlig beskyttelse mod hudirritation, overdreven tørhed og afskalning. Skummet reducerer kløe og forhindrer tør hud i at gentage sig. Det beroliger og lindrer irritation, og genopretter komforten til stram hud. Dens usædvanligt milde rensende base efterlader huden ren, glat og blød at røre ved.

Brugt som shampoo tynger skummet ikke håret ned, virker ud filtrende og efterlader håret silkeblødt at røre ved. Den boblende formel med en dejlig duft får børn til at nyde at gå i bad og bade.

Anvendelse:

Nyfødte og spædbørn op til 6 måneder: Brug 1 dosis af skummet [1 tryk på pumpedispenseren] til babyens hoved og 2 doser til kroppen. Påfør forsigtigt over hele våd hud, vask og skyl grundigt med rent vand.
Børn og voksne: Påfør et par doser af skummet på ansigt, krop, hovedbund og vådt hår og vask alle overflader. Skyl grundigt med rent vand

Sikkerhed:

Sikkerhed og højt tolerance niveau bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.

Yderligere information

Vægt 200 g

Du kunne også være interesseret i...