Pharmaceris E – Emotopic Derma Protective Mineral Cream SPF50+

199,00 kr.

Denne mineralcreme med SPF 50+ er beregnet til brug i ansigt og på krop for babyer (også nyfødte) og voksne for at give en meget høj solbeskyttelse og minimere hudirritation forårsaget af f.eks. sol, vind og frost.
Det anbefales til følsom og atopisk hud, som har tilbøjelighed til allergi over for blandt andet solstråler, kemiske filtre, parfume og konserveringsmidler.

HØJT TOLERANCENIVEAU OG HØJ EFFEKTIVITET

KLINISK OG DERMATOLOGISK TESTET

Anbefalet af polsk Børnelæge Forening til brug fra 1. dag i livet.

Beskrivelse

Hvordan virker det?
Den dermo-beskyttende creme baseret på 100% mineralfiltre, giver meget høj beskyttelse mod intenst sollys og miljøangreb, hvilket modvirker deres negative virkning på huden. Et sikkert system af mineralfiltre afspejler og spreder solstrålerne, hvilket forhindrer den skadelige UVA / UVB-stråling i at trænge ind i huden og beskadige hudcellens DNA. Det minimerer risikoen for udvikling af solbrændinger, udslæt og irritation såvel som fotoallergiske reaktioner.

Et kompleks bestående af canola- og hamp-olier kombineret med gyldne alger styrker hudens beskyttende barriere mod miljøangreb. Det hjælper med at reparere og regenerere det synlige hudlag, forhindrer tørhed og lindrer hudirritation, kløe, rødme og atopisk eksem opblussen. Det giver en beroligende effekt ved at forhindre ruhed og følelsen af stram hud samt forhindrer overdrevent fugttab.

Regelmæssig og omfattende blødgørende pleje muliggør længere perioder med remission og forhindrer gentagelse af atopisk eksemsymptomer.
Anbefalet af polsk Børnelæge Forening til brug fra 1. dag i livet. Formuleret, udviklet og testet i dermatologiske og kliniske forsøg under overvågning af dermatologer.

Anvendelse:
Fordel en lille mængde creme over hele ansigt og krop. Anbefales til daglig brug ca. 30 min. inden huden udsættes for f.eks. sol, vind eller frost. Påfør cremen ca. hver anden time og hver gang efter badning eller svømning.

GODT AT HUSK

  • For at opnå det ønskede beskyttelsesniveau, der er angivet på solcremen, bør solcremeprodukter påføres i en mængde på 2 mg/cm2 , hvilket svarer til 6 teskefulde emulsion (ca. 36 gram) på kroppen af ​​en gennemsnitlig voksen. Påføring af mindre solcreme fører til mindre beskyttelse. For at bevare beskyttelsen skal du påføre igen hver 2. time, efter du har tørret din krop med et håndklæde, svømmet eller svedt.
  • Overdreven udsættelse for solen kan udgøre en alvorlig sundhedsrisiko. Undgå overdreven eksponering eller beskyt din hud med høje filtre, når solen er stærkest.
  • Solcremeprodukter giver ikke 100 % beskyttelse.
  • Beskyt babyer og børn mod direkte sollys.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.

Yderligere information

Vægt 75 g

Du kunne også være interesseret i...