Pharmaceris S – Beskyttende olie med duoaktiv formular til våd og tør hud SPF50+, 200ml

289,00 kr.

Den beskyttende sololie anbefales til følsom og normal hud, der kræver meget høj beskyttelse mod skadelig UVA- og UVB-stråling. Produktet er designet til at minimere risikoen for solskoldning og misfarvning af huden forårsaget af solens eksponering. Sololien er også anbefalet til fysisk aktive brugere og giver huden en tør finish uden en klæbrig følelse. Takket være den duo-aktive formel kan den påføres både tør og våd hud.

Beskrivelse

Hvordan virker det?
Denne effektive solcreme i form af en nærende olie er et alternativ til traditionelle solcremeprodukter. Det kan bekvemt påføres og efterlader en nærende finish på huden, uden at det føles klæbrigt. Olien indeholder UVA- og UVB-filtre, der absorberer solstråler.

Det giver ideel beskyttelse mod intense solstråler og skadelige eksterne faktorer. Olien indeholder også E-vitamin med en stærk anti-oxidationsvirkning, som styrker hudens lipidbarriere samtidig med, at den nærer og regenererer epidermis. Olien binder effektivt og intenst væsken i kroppen og forhindrer overdreven tørhed. Det genopretter hudens glathed og blødhed.

Anvendelse:
Påfør cremen på hele kroppen 15 minutter inden, huden bliver udsat for sollys. Anvendes hver anden time, og hver gang du har været i vand eller brugt dit håndklæde.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt tolerance niveau bekræftet i dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet ved dermatologiske tests gennemført på sart og sensitiv hud.

    • 96% fugtgivende
    • 93% fjerner tørhed

Yderligere information

Vægt 200 g

Du kunne også være interesseret i...