Pharmaceris T- Retinol night cream – Adult Acne Pure retinol 0.3, 40 ml

261,00 kr.

Natcreme beregnet til daglig brug til voksen hud, der kræver effektiv acne og rynke kontrol. Anbefales til fedtet hud og kombinationshud med tendens til pletter, acne læsioner, komedoner og overdreven sebum sekretion.

Klinisk og dermatologisk testet.

Beskrivelse

Hvordan virker det?

Baseret på den højeste koncentration af ren 0,3% retinol tilgængelig i en creme har Retinol night cream anti-acne og anti-rynke egenskaber, hvilket gør det til en effektiv behandling for at genoprette hudens normale funktioner i perioder med hormonel ubalance.

Teknologien til indkapsling af retinol i ceramidbærermikrokugler sikrer stabilitet og beskytter ingredienserne mod oxidation, hvilket gør det muligt at udøve den fordelagtige effekt ved at lindre alvorlige hormon-inducerede acne læsioner (papuler, pustler, udbrud) og forhindre tilbagevenden af problemet. Retinol genopretter hudbalancen, reducerer overdreven sebumsekretion, renser hudporer og minimerer dem. Det er også et stærkt anti-rynke middel som danner fibre mellem epidermis og dermis, hvilket reducerer dybden og antallet af rynker og furer.

Hvis cremen anvendes jævnligt, efterlader den en perfekt fast og synligt glattere hud. Med henblik på at optimere hudkomforten, indeholder formlen også intens fugtgivende og nærende og blødgørende ingredienser (liljeekstrakt, Shea smør, oliven voks, bomulds-frøolie) samt 4% biomimetisk squalane, som forstærker epidermis lipidbarriere.

Anvendelse:

Påfør cremen hver dag ved sengetid på den rensede hud i ansigtet, halsen og décolletagen, undgå området omkring mund og øjne. Ved brug af produktet, kan du opleve midlertidig rødme og afskalning af huden, hvilket er en naturlig reaktion. I løbet af dagen skal du også huske at bruge passende solbeskyttelse på mindst SPF 30.

Produktet må ikke anvendes af gravide kvinder, og må ikke anvendes under indtagelse af oral retinoider.

Sikkerhed:

Produktets sikkerhed og høje toleranceniveauer bekræftet i dermatologiske tests:

Effektivitet:

  • 60% Reduktion i olie ophobning
  • 65% Reducerer seborrhoea
  • 60% Forhindrer nye ufuldkommenheder
  • 50% Opstrammer og renser porerne
  • 50% Reducerer synligheden af hudfejl

Aktive ingredienser:

  • Pure Retinol 0,3% – En af de mest effektive dermatologiske ingredienser med en bred vifte af anvendelse i anti-acne og anti-aging behandlinger. Cremen indeholder den højeste anbefalede koncentrationsmængde tilladt. Retinol, en ren form af vitamin A, som transformeres i hudcellerne til retinsyre, hvilket stimulerer kollagenproduktion og hudfornyelsesprocesser. Det reducerer dybden af rynker og furer samt styrker hudtonen.
  • A-vitamin accelererer eksfoliering af døde hudceller, renser porerne og normaliserer funktionen af talgkirtler i perioder med hormonel ubalance og acneforværring. Det lysner også sol- og hormonelle misfarvninger, der vises på huden.
  • Shea Butter and Olive Wax – Regenererer og blødgører huden uden at efterlade et fedtet lag.
  • 4% Biomimetic Squalane – Styrker hudens fysiologiske barriere og beskytter den mod skadelige indflydelse af eksterne faktorer.
  • Bomuldsfrøolie – Nærer og blødgør huden, reducerer vandtab fra epidermis.

Yderligere information

Vægt 40 g

Du kunne også være interesseret i...