Cart 0 x

Product

Pharmaceris T – Puri-Sebotonique – Normaliserende ansigtstonic

119,00 kr.

Denne milde og normaliserende ansigtstonic anbefales til daglig rensning af kombineret hud og akne, der har tendens til overdreven udskillelse af talg. Ansigtstonicen renser på en blid og effektiv måde uden at irritere huden eller tørre den ud.

Share on:

Hvordan virker det?
Produktet renser effektivt urenheder og fjerner makeuprester takket være dens antibakterielle egenskaber. Ekstraktet fra tamarinde eksfolierer døde hudceller, mens ekstraktet fra burre og zink PCA regulerer udskillelsen af talg og mindsker hudporer.

Anvendelse:
Rens din hud ved brug af Pharmaceris T renseprodukter. Fugt derefter en vatrondel med tonicen og kør den forsigtig over hele ansigtet. Følg op med en dag- eller natcreme fra samme serie. Bruges dagligt om morgenen og ved sengetid.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet ved dermatologiske tests gennemført på akne.

  • 57 % fugter huden
  • 61 % blødgør huden
Vægt 100 g

Ekstraktet fra tamarinde – eksfolierer døde og forhornede hudceller, har fugtgivende egenskaber.

Ekstraktet fra burre – kontrollerer effektivt hudens bakterielle mikroflora og reducerer hudens fedtethed. Har anti-inflammatoriske egenskaber.

Zink PCA – bekæmper aktivt dannelsen af hudorme og bumser ved at regulere sebum produktionen i huden og er derfor utrolig effektiv i produkter mod uren hud. Har desuden en anti-shine effekt, som er god til især olieret hud.

Pharmaceris T – Puri-Sebotonique – Normaliserende ansigtstonic

119,00 kr.

Wishlist

Andre kunder har også købt

X