Pharmaceris T – Sebo-Almond Peel 10% – Eksfolierende natcreme – 10 % mandelsyre

185,00 kr.

Peelende natcreme til pleje af akne, herunder sart og følsom hud, fedtet hud samt hud med pigmentpletter og ujævn tone. Cremen kan bruges året rundt. Om sommeren anbefales det at bruge en dagcreme med en solbeskyttelse på minimum 20 SPF.

Beskrivelse

Hvordan virker det?
Sebo-Almond Peel 10% – Eksfolierende natcreme er baseret på 10 % mandelsyre og er inspireret af dermatologiske peelinger. Cremen reducerer effektivt eksisterende bumser, regulerer produktion af talg og udglatter huden. Cremen indeholde mandelsyre, som eksfolierer døde hudceller, åbner og renser hudens porer og reducerer deres synlighed. Produktet fremmer regenereringen af huden, reducerer hyppigheden af akneudbrud, forhindrer dannelse af aknear samt lysner og reducerer de allerede eksisterende. Cremen har desuden en anti-aging effekt, som udglatter rynker og udjævner hudens overflade.

Anvendelse:
Påfør cremen på ren ansigtshud, undgå områder omkring øjnene. Bruges hver dag ved sengetid eller følg din dermatologs anbefalinger. Under anvendelsen kan der opstå en midlertidig rødme og afskalning af huden, som er hudens naturlige reaktion.

Sikkerhed:

Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet ved dermatologiske tests gennemført på akne.

  • 64 % regulerer udskillelsen af talg
  • 68 % udglatter huden
  • 76 % reducerer eksisterende akneudbrud

Yderligere information

Vægt 100 g

Du kunne også være interesseret i...