Pharmaceris T – Sebo Almond-Claris – Bakterievæksthæmmende tonic til rensning af ansigt, dekolletage og ryg

165,00 kr.

3 % Mandelsyre Sebo Almond-claris er en baktievæksthæmmende tonic designet til daglig rensning af hud med akne med tendens til at udvikle inflammationer og til at skinne. Tonicen er dedikeret til områder, der oftest rammes af akne; ansigt, dekolletage og ryg.

Beskrivelse

Hvordan virker det?

Sebo Almond-Claris – Bakterievæksthæmmende tonic  er et specielle innovative produkt med effektive og imponerende bakterievæksthæmmende egenskaber reducerer markant dannelsen af akneudbrud, renser huden dybt samt regulerer udskillelsen af talg, hvilket forhindrer bakteriel vækst og dannelsen af nye bumser. Tonicen indeholder mandelsyre, der eksfolierer døde hudceller, åbner og renser hudens porer.

Sebo Almond-Claris – Bakterievæksthæmmende tonic reducerer også aknear, udglatter huden og stimulerer hudens regenerering. Det indeholder ekstrakt fra citron, der lysner misfarvninger og udjævner hudens tone. Produktet udtørrer ikke huden, men forbedrer resultaterne af anti-akne behandlinger og forbereder huden til anvendelsen af andre hudplejeprodukter fra Pharmaceris T serien.

Anvendelse:
Fugt en vatrondel med produktet og rens dit ansigt forsigtig ved at køre vatrondellen over hele ansigtet og på andre områder ramt af akne. Anvendes om morgenen og ved sengetid. Brug efterfølgende en Pharmaceris T creme.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet ved dermatologiske tests gennemført på akne.

  • Fjerner helt bakterier og hæmmer bakterievækst

Yderligere information

Vægt 100 g

Du kunne også være interesseret i...