Cart 0 x

Product

Pharmaceris N- Puri Capilique, rensetonic til rødme

119,00 kr.

Tonic-misten anbefales til hudpleje af problemet med sprængte kapillærer og rødme. Produktet er velegnet til hud i alle aldre. 

Share on:

Hvordan virker det?
Den milde tonic-mist genopretter hudens korrekte pH-værdi og fjerner effektivt urenheder og makeuprester. Acerola ekstrakt og fito-hydrator sikrer korrekt hydrering af huden, beroliger irritationer og forhindrer dannelsen af ​​ny rødme. Tonic-misten reducerer hudens hyperaktivitet, reducerer rødme og genopretter følelsen af ​​friskhed og komfort.

Anvendelse:
Klargør huden ved at rense ansigtet med Pharmaceris N rensegel. Derefter sprøjtes tonic-misten i ansigtet og på halsen (med lukkede øjne) fra en afstand på 20 cm, eller tonicen påføres en vatrondel, og huden renses. Indånd ikke. Brug hver morgen og aften.

Sikkerhed:
Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:
Effektiviteten er bekræftet i kliniske og dermatologiske tests på kapillærhud.

  • 100 % forfrisker huden
  • 96 % fugter hunden

*resultater efter 2 ugers brug.

Vægt 200 g

Acerola ekstrakt – et antioxidant, der beskytter huden mod skader forårsaget af eksterne faktorer. Det styrker blodkar, fremskynder fornyelse af hudceller og reducerer synligheden af ​​rødme.

D-panthenol – virker beroligende og gør huden mere modstandsdygtig over for irritationer, reducerer tendensen til hudoverfølsomhed.

Fito-hydrator – binder perfekt og vedligeholder permanent vand i overhuden og giver langvarig hydrering. Det glatter og gendanner hudens mistede fasthed og elasticitet.

Pharmaceris-N-puri-capilique

Pharmaceris N- Puri Capilique, rensetonic til rødme

119,00 kr.

Wishlist
X