Pharmaceris N – Capinion K – Beroligende ansigtscreme med K-vitamin

245,00 kr.

Den beroligende K-vitaminansigtscreme anbefales til den daglige pleje af følsom hud med forstørrede kapillærer med tendens til periodisk hyperaktivitet, som viser sig under indflydelse af ydre faktorer, såsom pludselige ændringer i temperatur, stærke følelser, alkohol og krydret mad.

Cremen anbefales også til brug før og efter medicinske og kosmetiske behandlinger til at styrke blodkar, reducere rødme og fremskynde hudens regenerering, og den anbefales til hud, som er tilbøjelig til blå mærker og skygger under øjnene og som en forebyggende kur til hud med tendens til rosacea.

DERMATOLOGISK TESTET

Beskrivelse

Hvordan virker det?

CAPINION K- Beroligende ansigtscreme med K-vitamin indeholder 1% K-vitamin, som hurtigt lindrer og reducerer rødme samt reducerer synligheden af forstørrede blodkar. Cremen reducerer periodisk hyperaktivitet i blodkarrene, som skyldes intense ydre faktorer.
K-vitamin forbedrer tæthed af blodkarrenes vægge, hvilket forhindrer dem i at blive beskadiget og forhindrer dannelsen af den permanente rødme i ansigtet. Cremen forbereder huden til kosmetiske og medicinske behandlinger ved at mindske rødme og irritation. Den accelererer regenerering af huden efter behandling, lindrer irritation og følelsen af spændt hud samt rødme.  Produktet forbedrer hudens elasticitet og viser fugtgivende egenskaber.

Anvendelse:

Cremen anvendes dagligt på det område hvor problemet forekommer. Påfør et tyndt lag af cremen på ren tør hud og massér blidt til cremen er absorberet. Ved forværring kan cremen anvendes 2 gange dagligt, indtil bedring opnås og derefter forbyggende 1 gang om dagen.
I tilfælde, hvor huden viser tendens til hyperaktivitet i blodkarrene, anvendes cremen til daglig pleje.  For at opnå bedre resultater kan der suppleres med andre produkter fra Pharmaceris N serien. I perioder med sol bør huden beskyttes mod UVA og UVB stråler. Ved brug af produktet kan midlertidigt ubehag og irritation i huden forekomme. Det er en naturlig reaktion på forøget aktivitet i huden pga. cremens aktive ingredienser.

Sikkerhed:

Sikkerhed og højt tolerance niveau bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.
Effektivitet:
Effektiviteten er bevist under kliniske og dermatologiske tests på hud med hyperaktivitet i blodkar*.

  • 96 % reducerer irritationer
  • 96 % genopretter komfort i huden
  • 84 % reducerer rødme
  • 80 % reducerer permanent rødme
  • 76 % reducerer synligheden af forstørrede blodkar
  • 96 % fugter huden
  • 84 % forbedrer hudens elasticitet

*resultater efter 4 ugers brug.

Yderligere information

Vægt 30 g

Du kunne også være interesseret i...