Institute Soulutions Neuro filler Skin Matrix Renewal Night Cream

739,00 kr.

Institute Solutions er en luksuriøs linje af hudpleje produkter, den er inspireret af moderne kosmetiske behandlinger og er baseret på avancerede teknologiske løsninger. Innovative klassiske hudpleje produkter, der giver øjeblikkelig, synlige resultater og optimal pleje.

Beskrivelse

INSTITUTE SOLUTIONS – Luksuriøs Anti-Age Pleje til Moden Hud

NEURO FILLER Skin Matrix Renewal Night Cream er en del af vores luksuriøse anti-aging kosmetiske produktserie. Den forener videnskab og æstetisk medicin for at levere synlige resultater og optimale plejefordele.

NEURO FILLER Skin Matrix Renewal Night Cream: Denne creme er skabt til moden hud, der kræver stærk rynkefyldning, forbedret ansigtsform og beskyttelse mod neuro-aging. Den indeholder et Oligo TransferTM-kompleks, der stimulerer hudens regenerering ved at genskabe sund kommunikation mellem nerveender og hudceller.

En avanceret stimulering aktiverer produktionen af kollagen og elastin i dybe hudlag, hvilket genopbygger hudens støttende fibre. Nøje udvalgte aktive ingredienser, i det ekstra HyaluSoft Age Complex, aktiverer flerniveau-restrukturering af huden. Resultatet er tættere og yderst næret hud samt fyldte dybe rynker. Cremen giver en præcis anti-rynkeeffekt og ansigtsmodellering samt fremmer reparationen af skader forårsaget af neuro-aging.

Hvordan Virker Det:

  • Minimering af rynkedybden
  • Intensivt glattet hud
  • Næring og regenerering
  • Forbedret hudens fasthed og elasticitet
  • Frisk og foryngende hud

Unik Teknologi: INSTITUTE SOLUTIONS NEURO FILLER-produkter er baseret på studier fra Dr Irena Eris Centre for Science and Research om neurale mekanismer for hudens ældning. Studierne blev inspireret af COLLAGEN meso-TECHNOLOGIES-behandlingen udført på Dr Irena Eris Cosmetic Institutes, der forbedrer kommunikationen mellem neuroner og hudfibroblaster.

Studierne bekræftede, at ældning af nerveceller fører til dæmpning af aktivitet, dannelse af neurotoksiner, og reduktion af kollagen og elastin, hvilket synligt forårsager hudens ældning. Genoprettelse af korrekt kommunikation mellem neuroner og fibroblaster er afgørende for effektiv forebyggelse af rynker.

Effektivitet Bekræftet i Studier:

  • Reducerer rynker med 43%
  • Fylder nasolabiale folder med 26%
  • Forbedrer hudens glathed med 36%
  • 96% af forbrugerne bemærker en forbedring af hudens fugtighed
  • 100% af forbrugerne bemærker øjeblikkeligt blødgjort hud

Testet ved Dr Irena Eris Centre for Science and Research.

For at opnå optimale resultater, anbefales det at cremen bruges med NEURO FILLER dag ansigtscreme og øjencreme.

Yderligere information

Vægt 100 g