Institute Soulutions Neuro filler Skin Matrix Renewal Night Cream

699,00 kr.

Institute Solutions er en luksuriøs linje af hudpleje produkter, den er inspireret af moderne kosmetiske behandlinger og er baseret på avancerede teknologiske løsninger. Innovative klassiske hudpleje produkter, der giver øjeblikkelig, synlige resultater og optimal pleje.

Beskrivelse

Institute soulutions neuro filler night cream

Skin Matrix Renewal Cream indeholder et Oligo Transfer ™ kompleks, der stimulerer hudens regenerering ved at gendanne sund kommunikation mellem nerveenderne og hudcellerne.

Med avanceret stimulering, styrker Oligo Transfer hudens støtteelementer ved at danne en sammenhængende celle micro-struktur. De nøje udvalgte aktive ingredienser, der er en del af HyaluSoft Age Complex, aktiverer omstrukturering af huden på flere niveauer. Huden bliver mere tæt og stærkt næret, og dybe rynker bliver fyldt. Cremen giver en præcis anti-rynke effekt og er med til at fremhæve et mere ovalt ansigt og fremmer reparation af skader forårsaget af neuroageing.

Cremen anbefales til moden hud, hud der er påvirket af hormonale ændringer, og hud der er udsat for dannelse af rynker, misfarvning og tab af smidighed.

For at opnå optimale resultater, anbefales det at cremen bruges med NEURO FILLER dag ansigtscreme og øjencreme.

Yderligere information

Vægt 100 g